Altındağlılara göz tansiyonu taraması

Güncelleme Tarihi:

Altındağlılara göz tansiyonu taraması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 15:47

Altındağlılara göz tansiyonu taraması

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- HALK sağlığına öncelik veren Altındağ Belediyesi, önemli bir hizmeti daha vatandaşlarla buluşturdu. Göz tansiyonu tarama projesi Güneşevler Kadın Eğitim Kültür Merkezi'nde başladı. Tüm kültür merkezlerini kapsayan bu projeden sadece kadınlar değil Altındağlı Beyler de yararlandı.
MUAYENE KOLTUĞUNA ÖNCE BAŞKAN TİRYAKI OTURDU
Ulucanlar Göz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Pelin Yılmazbaş ve beraberindeki heyet, tam 100 kişiye göz tansiyonu taraması yaptı. İlk muayene, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile başladı. Hasta koltuğuna oturan Başkan Tiryaki, Altındağlı hemşehrilerine öncü oldu. Alınacak tedbirlerle olası kötü sonuçları ortadan kaldırabileceklerini belirten Başkan Tiryaki, halk sağlığının kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Tiryaki, bu projenin tüm kültür merkezlerinde uygulanacağının da sözlerine ekledi.
ÖRNEK BİR PROJE
Göz taraması muayenesine katılan Durhan - Melike Salar çifti düşüncelerini aktardı. Durhan Salar, Altındağ Belediyesi'nin bu çalışmasını, 'Örnek bir proje' olarak değerlendirdi. Vatandaşların sağlık konusunda ihmalkâr davrandığına dikkat çeken Durhan Salar, Altındağ Belediyesi'nin girişimleri ile bu durumun son bulduğunu dile getirdi. Melike Salar da, "Başkanımız sayesinde her türlü imkândan yararlanıyoruz. Kendisinden Allah razı olsun. Altındağ'da hastaneye gidemeyenler var. Onlar için çok iyi bir hizmet. Veysel Tiryaki, bizleri gerçekten düşünüyor. Bu uygulama olmasaydı belki de gözlerimizdeki rahatsızlıklardan haberimiz bile olmayacaktı" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!