Altındağlı gençler, buz pistinde eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Altındağlı gençler, buz pistinde eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2019 10:51

Altındağlı gençler, buz pistinde eğlendi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi Gençlik Merkezi'ne üye olan 350 genç, Ali Ersoy Buz Pisti’nde doyasıya eğlendi.
Gençlik Merkezi'ne üye olan Altındağlı gençler, gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında hem öğreniyor hem de eğleniyorlar. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Altındağlı çocukların ve gençlerin geleceği için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Gençlik Merkezleri sayesinde gençlerin daha önce denemediği buz pateni sporuyla tanışma imkânı bulduklarını belirten Başkan Balcı, “Bu sporda ilerlemek isteyen, başarılı olmak isteyen gençlerimiz var. Bunları görmek bizi çok mutlu ediyor. Bu imkânlardan tüm çocuklarımız faydalansın istedik. Bugün değişik bir gün yaşadılar. Çok eğlendiler, çok keyif aldılar. Onların yüzündeki gülümseme her şeye değer” dedi.
Özkent Akbilek Gençlik Merkezi üyesi Zeynep Dilara Aydın (9), paten kaymayı çok sevdiğini söyleyerek, "Bugün burada olduğum için çok mutluyum. Bize bu imkânları sunan herkese çok teşekkür ederim" dedi.
Mert Yiğit Güneş (10), "İlk başta çok heyecanlandım ama sonra alıştım. Çok zevkli bir spormuş. Merkezimiz sayesinde çok şey öğreniyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!