Altın Gençlik'in de artık bir dergisi var

Güncelleme Tarihi:

Altın Gençlikin de artık bir dergisi var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 15:11

Altın Gençlik'in de artık bir dergisi var

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde aldıkları eğitim ve kazandıkları özgüveni her mecrada gözler önüne seren altın gençler, yine fark yarattı. Altın Gençlik'in başarılı çalışmalarını yansıtan, gençlerin cesaret ve başarısını gözler önüne seren, konukları, özel röportajları ve gençler tarafından hazırlanan yazıları ile baştan sona Altındağlı gençlerin imzasını taşıyan “Altın Gençlikö dergisinin ilk sayısı çıktı.
Altındağ Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Gençlik Merkezleri işbirliğiyle hazırlanan, Altındağ'ın gençlerinin gelişimini gözler önüne seren derginin dağıtımına başlandı. Gençler tarafından sabırsızlıkla beklenen “Altın Gençlikö dergisi, Altındağ Belediyesi'nden ve Gençlik Merkezleri'nden ücretsiz olarak temin edilebilir.
ALTIN GENÇLERİN BAŞARISI BU DERGİDE
Altın Gençlikö dergisi Altındağ Belediyesi Gençlik Merkezleri'nde edinilen bilgi ve becerileri gözler önüne seriyor. 'Altındağ'ın Yüzleri' bölümünde Gençlik Merkezleri'ne de isimleri verilen “7 Güzel Adamö ve eserleri tanıtılırken, 'Bilim ve İnsan' bölümünde ise Nobel ödüllü bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar ve Ali Kuşçu anlatılıyor. 'Geleceğin edebiyatçıları' bölümünde, altın gençlerin kendi yazdıkları eserler okuyucuyla paylaşılırken, 'Altındağ'da Çocuk Olmak' bölümünde ise Altındağ'da çocuk olmanın ayrıcalıkları ve Gençlik Merkezleri'ne üye olmanın faydaları gözler önüne seriliyor.
Başkan Tiryaki'den gençlere mesaj var
“Altın Gençlikö dergisi ilk sayısında, özel röportajıyla da büyük beğeni topladı. Karapürçek Mahallesi Sezai Karakoç Gençlik Merkezi öğrencileri Özlem Yıldızgedik ve Mustafa Çankar'ın Başkan Veysel Tiryaki ile yaptıkları söyleşi, gençlerin Başkan Tiryaki'ye farklı bir pencereden bakmasını sağladı. Gençlerin sorduğu sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Tiryaki, gençlere verdiği mesajlarla, onlara verdiği önemi bir kez daha vurguladı.
ALTINKÖY, GEZİ SAYFALARINA DAMGASINI VURDU
Gezi sayfalarında ise Türkiye'nin ilk ve tek açık hava köy müzesi “Altınköyö okurlara tanıtılıyor. Karacaören Mahallesi Mehmet Akif Ersoy, Aktaş ve Zübeyde Hanım Gençlik Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan gezi izlenim yazısında, Altınköy'de yapılabilecek çocuk aktiviteleri çocuklara tanıtılırken, çocuk gözüyle Altınköy'ün güzellikleri okuyucularla paylaşılıyor.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!