Alkollü genç parmaklıklara sıkıştı

Güncelleme Tarihi:

Alkollü genç parmaklıklara sıkıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2020 01:23

Etlik Caddesi’nde yolun karşına geçmek için 1.5 metre yükseklikteki demir bariyeri tırmanmaya çalışan Somali uyruklu genç, parmaklıklara takıldı. Bacağından asılı vaziyette dakikalarca orta refüjdeki korkuluklarda kalan ve alkollü olduğu ileri sürülen kişi, taksicilerin yardımıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Dışkapı Üst Geçidi altındaki olay, dün saat 03.30 sıralında yaşandı. Yanında bir kişiyle karşıya geçmek için parmaklıklara tırmanan genç, bacağından sıkışınca arkadaşı kaçtı. Alkollü olduğu iddia edilen ve kendi başına kurtulmayı başaramayan kişinin yardım çığlıklarına taksiciler koştu. Sıkıştığı yerden kurtarılan Somalili genç, daha sonra olduğu yerde sızdı. Genç, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Alkollü genç parmaklıklara sıkıştı


BİRKAÇ SAAT ÖNCE DE SIZIP KALMIŞ

Gencin yardımına koşanlardan taksi şoförü Nejdet Demir, aynı kişinin akşam saatlerinde de Çankırı Caddesi’nde bir otele girmeye çalıştığını ancak alınmadığını söyledi. Sağlık ekipleri de şahsın, birkaç saat önce aynı bölgede alkolün etkisiyle hareketsiz yatarken bulunduğunu ve hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildiğini bildirdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!