Alışverişin en romantik hali

Güncelleme Tarihi:

Alışverişin en romantik hali
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2008 00:00

Alışvariş merkezleri Sevgililer Günü’nde müşterilerini birbirinden ilginç ve renkli dekorlar ve kampanyalarla cezbetmeye çalışıyorlar. Bu tatlı rekabet ortaya göz kamaştıran görüntüler çıkmasını sağlıyor. AVM’ler müşterilerine en rahat, en keyifli alışverişi sunabilmek için yarışıyorlar.

Haberin Devamı

Cepa

Ankara
’nın en yeni alışveriş merkezlerinden biri olan Cepa’nın düzenlediği, "Aşkın fotoğrafını çekebilir misin?" isimli fotoğraf yarışmasında aşkı en iyi anlatan fotoğraflar seçilecek ve dereceye girenlere Prag, Antalya, Kapadokya seyahatleri ve iPod, sinema bileti gibi hediyeler verilecek. Yarışmaya son katılım tarihi 10 Şubat. Aşıkları havaya uçuracak kampanyada ise 1-14 Şubat tarihleri arasında 200 YTL’lik alışveriş yapanlar, balonla yükselme şansı bulacak. Sevgililer Günü için Cepa özel olarak süslendi. Alışveriş merkezinin içindeki dev balondaki Noel Baba, yerini bir çift sevgiliye bıraktı. Cepa’nın birçok yeri unutulmaz aşk filmlerinin posterleriyle donatıldı.

Bilkent Center

BİLKENT Center, sevgililer gününü "Eski aşk filmleri özel sergisi" ile kutluyor. Unutulmaz aşk filmlerinin afişlerinin yer aldığı sergi, sinema girişinde görülebilir. Bilkent Center’da serginin yanı sıra bir de yarışma düzenleniyor. Yarışma kapsamında en güzel sevgi sözcüklerini ’Bilkent’ boşluk ’Center’ yazıp Turkcell için 6635’e, diğer operatörler için ise 0 532 752 36 35’e gönderen 10 çift Bilkent Otel’de sevgililer günü yemeği kazanıyor. Yazar Nazlı Eray tarafından, değerlendirilecek olan mesaj yarışmasının ödülü de yine Nazlı Eray tarafından verilecek..

ARMADA

Armada Alışveriş Merkezi, sevgililer gününe en erken hazırlanan AVM’lerden biri. Misafirleri, merkezin girişinde kurulan pembe tüylerle süslü dilek ağacı karşılıyor. Misafirler, bu ağaca dileklerini yazarak kampanyaya başvurabilecekler. Jüri tarafından değerlendirilecek sürprizler arasından en ilginç ve en yaratıcı olan 10 tane dilek seçilecek. Bu dileği gerçekleştirmek için tüm masrafları Armada karşılayacak. Kampanyaya, "www.armadasite.com" adresinden de başvurulabiliyor. Sevgililer günü için pembe renkli büyük kalplerden oluşan bir dekor uygulayan Armada’nın tavanlarından sevgi dolu pembe kalpler sarkıyor.

Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi

SEVGİLİLER gününde ilginç bir organizasyona imza atan Optimum, "İkinci Baharınızı Optimum’da yaşayın" sloganıyla en yaşlı çifti evlendiriyor. Beko&Arstil sponsorluğunda bütün çeyizi karşılanacak olan çiftin nikah şahitliğini ise Fatih Ürek üstlenecek. Ürek, nikahtan sonra yaşlı çift için şarkı da söyleyecek.

Mesa Plaza

ÇAYYOLU
semtinde hizmet veren Mesa Plaza, sevgililer günü için gelinliklerini giydi. Baştan aşağı kırmızı balonlar ve kalplerle süslenen alışveriş merkezindeki mağazalar, sevgililer günü için sürpriz kampanyalar da düzenliyor. Ayrıca bugün saat 19.30’da canlı müzik de yapılacak. Elif Yalçın, alışveriş merkezinde dünya müziği konseri veriyor.

Haberin Devamı

Arcadium

Arcadium Alışveriş Merkezi’nde sevgilileri aşk, romantizm ve heyecan dolu bir 14 Şubat sürprizi bekliyor. Arcadium, sevgililer gününde şanslı bir çifte, limuzinle romantik bir şehir turu, ardından da aşk melodileri eşliğinde baş başa unutulmaz dakikalar geçirebilecekleri çok özel bir akşam yemeği hediye ediyor. Bu hediyeyi kazanabilmek için ise bir yarışmaya katılmak gerekiyor. Sevgilinize, bugüne özel olarak hediye edebileceğiniz yüzlerce sürpriz hediyenin yer aldığı yarışmanın konsepti ve dekoru; sevgililer gününün ve aşkın sembolü olan Eros ve aşk atışlarından yola çıkılarak hazırlandı. Aşkın romantik atmosferini her an yaşayacağınız, Eros melekleriyle karşılanacağınız ve uğurlanacağınız sevgililer günü özel dekoru ile aşka vurgu yapan Arcadium’da, 14 Şubat tarihinde ise romantik aşk şarkılarından oluşan canlı müzik dinletisi gerçekleşecek.

Yeni yaşam merkezi Panora

Oran’daki milletvekili lojmanlarının yerinde inşa edilen Panora, alışveriş merkezi olmanın ötesinde Ankara’ya yeni bir yaşam merkezi sunuyor. Panora, 40 bin metrekarelik peyzaj alanıyla Türkiye’de en büyük yeşil alana sahip tek alışveriş merkezi. 20 bin ağaçla yeşillendirilen peyzaj alanında, anfi tiyatro, yürüyüş parkurları, süs havuzları ve çocuklar için de oyun kuleleri bulunuyor. Panora’ya gelenleri, 360 metrekarelik bir zemin üzerine mozaik işlemeli "Piri Reis" haritası karşılıyor. Haritanın bulunduğu alanın üzerinde ise, 38 metre çapında, Türkiye’nin en büyük cam kubbesi, göğe açılıyor. Panora’nın bir diğer sürprizi ise içinde köpekbalıkları ve 200’e yakın egzotik balığın da olacağı iki dev akvaryum. Panora’da yılbaşından önce başlayan kampanya, sevgililer gününe kadar devam ediyor. Kampanya kapsamında 15 Şubat’a kadar Panora’da 100 YTL.’lik alışveriş yapan herkes, yapılacak çekilişle bir BMW Z4 Roadster otomobil kazanma hakkına sahip olacak. Panora’da ayrıca farklı aktiviteler de yapılacak. 13 Şubat’ta saat 20.00’de Can Atilla konseri gerçekleşecek. 14 Şubat’ta ise 16.00-18.00 arası "Modern Sabahlar"; 18.00-20.00 arası ise Ayça Dönmez ile aşk şarkıları konseri var.

MİNASERA Yaşam Merkezi

Ankara’da butik alışveriş merkezi konsepti ile bir ilk olma özelliğini taşıyan Minaresa, birçok ilkleri içerisinde barındırıyor. Huzur veren bir sokak havasında tasarlanmış geniş yürüme alanları ve tavanda kullanılan "mavi gökyüzü " görüntüsü ile rahatlığı, özgürlüğü ve sıcaklığı yaşatan Minasera’da ünlü kafe ve restoranlar da hizmet veriyor.

AnkaMall

KAFELERİ
, restoranları, tiyatrosu, sinema salonları ve çocuklar için oyun alanlarıyla her gün 10:00 - 22:00 arası ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş imkanı veren AnkaMall, aralarında pek çok ünlü markanın da bulunduğu 300 mağazasıyla oldukça zengin seçenekler sunuyor. Birbirinden farklı ve keyifli etkinliklerle ziyaretçilerini buluşturan ANKAmall, düzenlediği aktiviteye göre dekorasyonunu da değiştiriyor.

Karum

Ankara
’nın ilk büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Karum, sevgililer günü alışverişini burada yapanlar arasında yapacağı çekilişle bir otomobil armağan ediyor. En az 50 YTL.’lik alışveriş yapanlar çekilişe katılmaya hak kazanıyor. 17 Şubat’a dek süren kampanyanın sonunda bir kişi Lancia Ypsilon marka bir otomobil kazanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!