Alihan’dan erken terhis

Güncelleme Tarihi:

Alihan’dan erken terhis
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2020 02:29

Süper Lig'e verilen uzun aranın ardından deplasmanda oynayacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını sürdüren Ankaragücü’nde, ilginç bir gelişme yaşandı ve tecrübeli savunma oyuncularından Alihan Kubalas, takımdan ayrıldı.

Haberin Devamı

2016-2017 sezonundan beri Ankaragücü forması giyen ve sarı-lacivertli ekip ile iki şampiyonluk yaşayan Alihan Kubalas’ın 31 Mayıs 2020’de sona erecek olan sözleşmesi, sezonun tamamlanmasına 8 hafta kala sonlandı. Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinde, oyuncunun sözleşmesinin 31 Mayıs 2020 tarihinde fesih edildiği bilgisi yer alıyor.
Alihan Kubalas, bu sezon Ankaragücü forması ile Süper Lig’de 9 maçta forma giyip, 1 gol attı.
Alihan, bir süre önce katıldığı bir programda, Ankaragücü’nün, ligin en fazla gol yiyen ekiplerinden biri olmasına rağmen, savunmadaki bazı isimlerde ısrar edildiğine işaret edip, ‘mevcut durumu değiştirmek için önce değişimi gerçekleştirmek gerek” sözleri ile üstü kapalı olarak teknik ekibi eleştirmişti.

ORKUN İDMANA ÇIKMADI

Ankaragücü, Süper Lig’in 27. haftasında 14 Haziran Pazar günü deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Sakatlığı süren Orkan Çınar antrenmana katılmazken, hafif sakatlığı bulunan İlhan Parlak takımdan ayrı çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!