Akşit, Beden Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığına aday

Güncelleme Tarihi:

Akşit, Beden Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığına aday
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 12:01

Haberin Devamı

ANKARA (AA) - Mehmet Haluk Akşit, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu başkanlığına adaylığını açıkladı.

Akşit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beden Engelliler Spor Federasyonu'nun 21 Ocak 2015 tarihinde yapılacak genel kurulunda başkanlığa aday olacağını söyledi.

Camianın yaşadığı sorunları yakından bildiklerini, problemlerin aşılamayacak seviyede olmadığını belirten Akşit, "Federasyon yönetimi, 21 Ocak'ta yapılmak üzere olağanüstü genel kurul kararı aldı. Kongre yeniden camianın kenetlenmesini sağlayacaktır. Genel kurulda camianın gerçek sahipleri en doğru kararı verecektir" diye konuştu.

Federasyon Başkanı Demirhan Şerefhan ve eski başkan Mustafa Gülpınar ile daha önce yönetimde çalışığını ifade eden Akşit, şöyle devam etti:

"Şerefhan da Gülpınar da camiaya emek vermiş, bedensel engelli sporunun daha ileriye gidebilmesi için gayret göstermiş kişilerdir. Kendilerine teşekkürü borç bilirim. Ancak her kurumda olduğu gibi federasyonumuzda da güzel çalışmaların yanında sorunlar da oluşabilmektedir. Delegeler sağduyu içerisinde en doğru kararı vereceklerdir. Genel kuruldan çıkacak her sonuç bizlere birer mesaj olacak ve seçilemeyenler de bu camia için çalışacaktır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!