AK Partili Hakan Han Özcan: 'Ankara hak etmediği şekilde yönetiliyor'

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Hakan Han Özcan: Ankara hak etmediği şekilde yönetiliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2022 23:33

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirerek, “Ankara çağ atlayacak durumdayken, çağ gerileyecek duruma düştü. Hak etmediği şekilde yönetiliyor” değerlendirmesi yaptı. Özcan, 2024 yerel seçimlerini işaret ederek, “Biz 2024’te Mansur Yavaş’ı göndereceğiz inşallah” dedi

Haberin Devamı

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin ‘Anadolu Soruyor’ programına konuk olan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Ankara her manada geriye gidiyor. Ankara çağ atlayacak durumdayken, çağ gerileyecek duruma düştü. Ankara hak etmediği şekilde yönetiliyor. Biz de hep birlikte teşkilatlarımızla o zihniyete teslim edip Ankara’yı geri götürmemek için uğraşıyoruz. Birçok eksiklik var. Biz onu ilçe belediyelerimizle tamir etmeye çalışıyoruz” sözleriyle Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Özcan, “Biz 2024’te Mansur Yavaş’ı göndereceğiz inşallah. Seçim beyannamelerinde vatandaşa vermiş olduğu vaatlerin hepsi bizim elimizde var. Dönüp baktığımızda ne yapmış? Bir tane söyleyin” dedi. Hakan Han Özcan, konuşmasında özetle şunları kaydetti:

VAATLERİNİN GERÇEK OLMADIĞINI GÖRÜYORUZ

“Biz İstanbul’a maalesef ki trafik konusunda yetişiyoruz. Bisiklet yolunun ilk uygulandığı yer Anıtkabir’in etrafıydı. Onu da ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bisiklet yolunu parkın içine yaptılar. Bunda da görüyoruz ki vaatlerin hepsinin gerçek olmadığını. Projesi çok büyük bir şey değil. Bunu bizim uygulayan şehirlerimiz var. Onlara sorsalar yardımcı olurlar. Yaparlarsa biz mutlu oluruz. Vatandaşın mutlu olması bizim için önemli. Birçok sıkıntıyla karşı karşıyayız. Artık trafik sorununun nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Metroda da olmadı. Hiç birini yapamadılar. 58 kilometre alan vardı. Temeli atıldı mı yok kazma çakıldı mı yok maketi var mı yok. En azından olsaydı onu gösterirdik.

Haberin Devamı

İLK KEZ YAPMIŞ GİBİ GÖSTERİYORLAR

Hayvanlara güzel bir yaşam sağlanması için artırım beklerken biz geriye gitti. Bütçe geriye gittikten sonra ne olacak? İlgilenen de olmaz. O hayvanlara da mama veren olmaz. Bu hayvanlar sokaklarda başı boş oluyor. 15-20 tane hayvan bir araya geliyorlar çocuklarımıza saldırıyorlar. Bunun müsebbibi kim? Belediyemiz bir bütçe kalemlerini artırsın. Bir ekip kurulsun. Çünkü çocuklara saldırılıyor, insanlara saldırıyorlar. Biz çocuklara hayvanları sevdirmeye çalışırken şimdi ‘aman dikkat et, köpek görürsen kaç’ diyoruz. Şu an Ankara’da Gölbaşı Belediyesi güzel barınaklar, standartları yüksek şeyler yapıyor. Bunlar bakıyorlar yapamayacaklar; savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu benim alanıma gidiyorlar diye. Biz sokak hayvanlarına mama üretiyoruz diyorlar. Türkiye’de ilk diyorlar ama Sincan Belediyesi bunu 1 buçuk yıldır yapıyor. Bunu kendileri ilk kez yapmış gibi gösteriyorlar.

BİZİM MÜCADELEMİZ ADAM GİBİ OLUR

Haberin Devamı

Biz hangi çalışmalarını engelliyoruz? Sen şirketlere denetlemeye gitmeye ‘hayır’ diyorsun, ama artırım istiyorsun. ‘Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu’ derler insana. Usulünde problem var. Zabıta meclise girdi. Burası parlamento ya. Çok saygın bir yer. Orada yapılan güzel eserler 50-100 yıl sonra tekrar hatırlanacak. Torunlara kalacak eserler. Meclis çalışanlarımızın hepsi Ankara’ya ne yapabiliriz diyor. Muhalefetiyle birlikte. Ama sen zabıtaları attırmakla tehdit edersen olmaz. Adamlar girdiler direk bizim meclis üyelerimizin yanına. Biz bunu kabul etmeyiz. Biz ne fake hesaplardan başkasına saldırırız. Ne de başka bir şekilde. Bizim mücadelemiz adam gibi olur. Zabıta meclise girmiş; benim meclis üyem, işportacı değil, seyyar satıcı değil. Senin haddin değil oradan kaldırtmaya kalkışmak. CHP şirin görünmeye çalışıyor. Bunlar haddi aşıyorlar. Kendilerinin ne yaptığını fark etmiyorlar. Mansur Bey’e (Mansur Yavaş) ondan notlar geliyor. Dediğine dikkat et diye.”

AK Partili Hakan Han Özcan: Ankara hak etmediği şekilde yönetiliyor

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han ÖzcanAnadolu Soruyor’ programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!