AK Parti ve MHP’nin çok üzerinde oy alacağız

Güncelleme Tarihi:

AK Parti ve MHP’nin çok üzerinde oy alacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2019 09:11

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “AK Parti ve MHP’nin çok üzerinde bir oy alacağımızı zannediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Dün CNN Türk’teki canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özhaseki şunları söyledi: “İki-üç ay önce yapılan anketlerde kararsız oranı daha yüksekti. Neredeyse yüzde 30’lardaydı. Adaylar çıktı ve kendilerini göstermeye başladılar. Herkes adayları yakın takibe aldı. Belki rakibimin avantajı şuydu; iki kere aday olmuş, 10 sene boyunca insanların gündeminde kalmış. Tanınırlık oranında ön tarafta gibi gözüküyordu. Arkasından benim adaylığım ilan edilip projelerimi ortaya koyup, mahallelere gidip tek tek anlatmaya başladığımda insanlar önce beni merak ettikleri için ‘geçmişte ne yapmış bu adam’ diye baktılar. Çok şükür bakıldığı zaman üst üste 5 kez seçimlere girmiş, taşra gibi bir kenti almış metropol haline getirmiş, raylı sistemleri 40 kilometreden fazla yapmış birisiyim. Kayak merkezini yapıp oradaki şehrin ekonomisini ayağa kaldırmış birisiyim. Baraj yapıp devletin kesesinden 1 lira çıkarmadan 70 kilometre boyunca deniz getirmiş birisiyim. Bunların formülü var. ‘Haseki modeli belediyecilik’ diye de bir şey gelişti. Bunları zamanında uyguladığım için insanlar bunları yaptıklarımı gördüler. Rakip üzerinden konuşulacak olursa o kadar çok eleştirilecek konu var ki onlara hiç girmiyoruz. İşim de, üslubum da, tarzım da değil. Vatandaş değerlendirsin. Ben kendi projelerimi anlatıyorum. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir oyu var, biz ittifak yaptık. Cumhur İttifak’ını seven ve oradaki tehditler konusunda bize hak veren grup da var. Özellikle benim daha önceki belediyecilik tecrübemi görüp ‘evet bu adam bu işleri yaptı’ diyen, ‘Ankara gibi büyük şehre tecrübe bilgi lazım’ diyen bir grup da var. Bütün bunları koyduğumuzda ben AK Parti ve MHP’nin çok üzerinde bir oy alacağımızı zannediyorum.”

Haberin Devamı

ÖZHASEKİ VE TİRYAKİ’YE ÇAMLIDERE HEMŞEHRİLİK BERATI

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ve Yenimahalle Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Yenimahalle’de Kızılcahamam ve Çamlıdereliler ile buluştu. Buluşmada Özhaseki ve Tiryaki’ye ‘Çamlıdere Hemşehrilik Beratı’ verildi.

AK Parti ve MHP’nin çok üzerinde oy alacağız


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!