Adliye çıkışı kurşun yağdı

Güncelleme Tarihi:

Adliye çıkışı kurşun yağdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2015 13:56

Sincan Adliyesi’nden çıkan baba ve oğlunun bindiği araca, kırmızı ışıkta beklerken kurşun yağdı. Baba yaralandı, 15 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Sincan Adliyesi'nde görülen bir davada ifade veren Fuat Y., davanın ardından 15 yaşındaki oğlu Seğmen Y. ile otomobile binip, Adliye’den çıktı. Baba ve oğlunun bulunduğu 06 VES 28 plakalı otomobil Sincan Adliyesi kavşağındaki kırmızı ışıkta durduğu sırada, yanına başka bir araç yanaştı. Yaklaşan araçtaki zanlılar, baba-oğlun bulunduğu araca tabanca ve tüfekle kurşun yağdırdı. Otomobile çok sayıda mermi isabet ederken, baba ve oğlu ile araç sürücüsü yaralandı. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Seğmen Y. hayatını kaybetti. Baba Fuat Y. ile sürücünün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Saldırıya uğrayan tarafın Adliye’den bir yaralama davasından çıktığı, hakimin de taraflardan birine berat kararı verdiği öğrenildi. Bu beraat kararı dolayısıyla da karşı tarafın saldırıyı gerçekleştirmiş olabileceği iddia edildi. Saldırıya uğrayan otomobil çekici vasıtasıyla bölgeden uzaklaştırılırken, olayın ardından kaçan zanlıların yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!