ADEV’den festival teşekkürü

Güncelleme Tarihi:

ADEV’den festival teşekkürü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2023 23:02

Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV) Başkanı Suat Yaralı, Etimesgut Belediyesi tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’nde Bitlis’in ilçelerini ve Adilcevaz’ı en iyi şekilde tanıttıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Yaralı, “Adilcevaz’ı ve Bitlis’i her platformda tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen 10 gün boyunca süren 25. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali, Anadolu ve Türk dünyasının kültürlerini bir araya getirdi. Ankara’da bulunan Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı da (ADEV), Etimesgut Türk Beyleri Kent Meydanı’nda düzenlenen festivalde Bitlis’in ilçelerini ve Adilcevaz’ı tanıttı.

Festivalde Bitlis’in ilçelerini ve Adilcevaz’ı en iyi şekilde tanıttıklarını belirten Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV) Başkanı Suat Yaralı, emeği geçen herkese teşekkür etti. Yaralı şöyle konuştu: “10 günlük festivalde ilk günden itibaren Bitlis’in ilçelerini ve Adilcevaz’ı en iyi şekilde tanıttık. Yöresel ayran aşı, çiğ köfte ve çeşitli ikramlarımız oldu. Folklor gösterileri ile kültürel değerlerimizi yansıttık. Yoğun bir katılım oldu. Bizi bu büyük dayanışma ve kaynaşma etkinliğinde yalnız bırakmayan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.

Haberin Devamı

Özellikle Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Enver Demirel’e bu uluslararası festivale ev sahipliği yaptığı için, Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’nı ve ilimizi davetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu güzel festivalimize öncülük eden kıymetli dernek ve vakıf başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve ailelerine ayrıca emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Adilcevaz’ı ve Bitlis’i her platformda tanıtmaya devam edeceğiz.”

ADEV’den festival teşekkürü

ADEV’den festival teşekkürü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!