Acılı anne kızını arıyor

Güncelleme Tarihi:

Acılı anne kızını arıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2015 01:08

Sincan’da 14 yaşındayken ablasına üniversiteye giriş formu ve bakkaldan ekmek almak için evden ayrılan Melike Toyguncu’dan 4 yıldır haber alınamıyor. Anne Fatma Kırıcı, kızının ölü ya da diri bulunmasını isteyerek, “Ablasını istediler vermedim, küçük kızımı kaçırdılar” dedi.

Haberin Devamı

14 yaşındayken kaybolan kızını dört yıldır arayan anne Fatma Kırıcı, gözyaşları içerisinde kızının bulunması için yetkililerden yardım istedi. M.A. adlı kişinin kızını kaçırdığını iddia eden anne Kırıcı, “Bekar bir arkadaşının evine götürüyor. Bir binanın bodrum katında orada günlerce yavrum işkenceye maruz kalıyor. Bu delillerle de ortada zaten, yavruma orada yapılmadık kötülük kalmamış. 6 ay sonra kızımı kaçıran M.A. tutuklandı. Tutuklanınca kızımın yerini söylemediler, iki yıl içeride yattılar. Delil yetersizliğinden dolayı salıverildiler. Oysa o evden yavrumun tişörtü, saç telleri çıktı. Bu işin içinde olan dört şahıs var. Telefonu bile bulundu, yavrum hala yok. Bu kadar delil varken nasıl bulunamıyor. Ben bunu anlamıyorum, çıkacak yol bulamıyorum. Bence benim kızım öldürüldü, yoksa bunca yıl benim kızım arardı. Bensiz yaşayamazdı, çünkü annesine çok düşkün bir çocuktu, annesi olmadan yaşayamazdı” diye konuştu.

Haberin Devamı

HER GÜN CENAZE GİBİ

Anne Kırıcı, kızı Melike’yi kaçırdığını iddia ettiği kişilerin cinayetten sabıkalı olduğunu belirterek, “Büyük kızımı 2006 yılında M.A.’ya istediler, cezaevinden yeni çıkmıştı. Ben ailesini tersledim, ‘Benim kızım okuyor. Bu iş olmaz, benim çocuğum okuyacak’ dedim. Annesini tersledim. ‘Onlar da büyüğü alamadım küçüğünü alacağım’ dedi. Kin olmuş içerisinde, benim yavrumu aldı götürdü. Bunu intikam uğruna yaptı. Ben sağlığımdan oldum. Kalp, tansiyon, şeker hastasıyım. Bacaklarım tutmuyor. Ciğerlerim bitmiş yavrumun acısından. Her gün benim evimde cenaze, her gün kaçırıldığı gün gibi aynı” dedi. Kızının ölü ya da diri bulunmasını isteyen anne Kırıcı, “Ölüyse mezarını bilirim başında beklerim. Sağ olduğundan umudum yok. Benim yavrum öldürüldü, delilleri saklandı” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!