A.Gücü’nde yeni dönem hazırlığı

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü’nde yeni dönem hazırlığı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2020 23:25

Olağan kongre tarihi, İçişleri Bakanlığı’nın yayınlayacağı yeni genelge sonrasında belirlenecek. Delegelere, aidatlarını 15 Haziran’a kadar yatırmaları konusunda çağrı yapılırken, üyeliği düşenlere de kapılar yeniden açılıyor.

Haberin Devamı

Ankaragücü yönetim kurulu, Beştepe Tesisleri’nde, Fatih Mert başkanlığında toplanırken, kulübün gündemi ile ilgili kararlar aldı.
Sarı-lacivertli ekibin tüzüğünün 17. maddesi gereğince, 2020 Haziran ayı içinde olağan genel kurul toplantısı yapılması gerekiyordu. Ancak, İçişleri Bakanlığı, 16 Mart 2020 tarihinde, 81 il valiliğine gönderdiği koronavirüs tedbirleri konulu genelgede, dernek ve vakıf gibi, sivil toplum kuruluşlarının genel kurullarının, geçici olarak ertelendiğini duyurmuştu. Ankaragücü yönetim kurulu, bu karar gereğince, olağan genel kurulun ertelenmesine, kongrenin, çıkarılacak yeni genelge ile genel kurul toplantılarının yapılmasına müsaade edilmesinin ardından, yasal süreler dikkate alınarak belirlenecek uygun bir tarihte yapılmasına karar verdi.
Dernek tüzüğü hükümleri gereği, MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü’ne üye olanların, geçmiş dönem aidatlarını 15 Haziran 2020 tarihine kadar ödemesi gerektiği hatırlatılırken, bu çağrıya rağmen ödeme yapmayan üyeler hakkında, dernek tüzüğünün 13. maddesinin (f) bendi uyarınca, gerekli işlemlerin yapılacağı ve bununla ilgili duyurunun kulüp resmi web sitesinde yayınlanacağı aktarıldı.

HAKLAR YENİDEN İADE EDİLECEK

Yönetim kurulu ayrıca, daha önceki dönemlerde, üyelik aidatlarının ödenmesi çağrısına rağmen, dernek aidatlarını ödemediği gerekçesi ile üyeliklerine son verilmesi yönünde karar alınan üyelere kapıları yeniden açma kararı aldı.
Bu durumda olanlar, birikmiş tüm aidat borçları ile birlikte 2020 yılı aidatlarını da ödemeleri ve tüzüğün güncel üye olma şartlarını taşımaları kaydıyla, üyelikten çıkarılma kararları iptal edilecek ve üyelik haklarının iade edilerek dernek üyeliğine yeniden kabul edilecek. Bu yönde, yeni bir yönetim kurulu kararı alınması, karar defterine işlendi.
Yönetim Kurulunun aldığı karar ile 2020 yılı üyelik aidatı, bin 200 TL olarak belirlendi.
2020 yılı aidatlarını 250 TL olarak ödeyen üyelerin mağduriyet yaşamaması için, aradaki farkın kulübümüze ödenmesi gerektiği duyuruldu.

Haberin Devamı

HATIRA BİLET BASTIRILDI

A.Gücü’nde yeni dönem hazırlığı


Ankaragücü kulübü, koronavirüs salgını nedeniyle, maçların seyircisiz oynanacak olması nedeniyle hatıra bilet çıkardı.
https://ankaragucustore.com.tr/ sitesi üzerinden online olarak alınabilecek biletlerin fiyatları 20 lira ile 1000 lira arasında değişiyor.
Bilet fiyatları şöyle:
Sağ Kapalı – Hatıra Bileti: 30 TL, BEÇ – Hatıra Bileti: 20 TL, Gönül Bileti: Bin TL, Loca – Hatıra Bileti: 250 TL, VIP – Hatıra Bileti: 150 TL, Sol Kapalı – Hatıra Bileti: 30 TL, Maraton- Hatıra Bileti: 30 TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!