A.Gücü’nde yeni adaylar

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü’nde yeni adaylar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2023 15:12

Garry Rodriques konusunda yaşanan tıkanıklığın ardından çalışmalarına hız veren Başkent ekibinin gündeminde, Senegalli Sada Thioub ile Cezayirli Youcef Belaili olduğu belirtiliyor. 

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig’de yeni sezonun ilk maçında yarın Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan MKE Ankaragücü’nde, Renaldo Cephas’ın ardından ikinci kanat oyuncusu arayışında yeni isimler öne çıktı. Sarı-lacivertli ekibin gündemindeki isimlerden birinin, son olarak Fransa’nın Angers SCO takımında forma giyen Senegalli Sada Thioub olduğu iddia ediliyor. Geçen sezon Ligue 1’den küme düşen Angers SCO’da 31 maçta forma giyen sağ kanat oyuncusu, 2 gol atarken bir de gol pası verdi. Serbest oyuncu statüsündeki 28 yaşındaki Sada Thioub’a, Ankaragücü’nün 2+1 yıllık sözleşme teklif ettiği oyuncunun da bu teklife olumlu baktığı ileri sürüldü.

A.Gücü’nde yeni adaylar

Haberin Devamı

5 KULÜP OYUNCUYU TAKİP EDİYOR

Ankaragücü’nün transferini düşündüğü diğer oyuncunun ise Cezayir basınında yer alan haberlere göre Cezayirli oyuncu Youcef Belaili olduğu belirtiliyor. Ankaragücü’nün, Cezayir Milli Takımı’nda da forma giyen 31 yaşındaki futbolcuya teklifte bulunduğu, görüşmelerin sürdüğü ifade ediliyor. Deneyimli oyuncuya, Ankaragücü’nün yanı sıra Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al-Sharjah, Cezayir’den CR Belouizdad ve MC Alger ile Fas’tan Raja ve Wydad Casablanca kulüplerini de ilgi gösterdiği iddia ediliyor. Cezayirli oyuncu, sol ve sağ kanadın dışında, on numara ve santrfor mevkilerinde de görev yapabiliyor. Kariyeri boyunca 272 maça çıkan Youcef Belaili, 78 gol atarken, 68 gol pası verdi. Geçen sezonu Fransa Ligue 2 takımlarından AC Ajaccio’da geçiren Cezayirli oyuncu, 6 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Oyuncunun, milli takımla birlikte Afrika Uluslar Kupası’nda oynamak için gelişimine katkı sunacağı bir ligde mücadele etmek isteği belirtiliyor.

KASIMPAŞA MAÇININ HAKEMİ ŞİMŞEK

Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunun ilk haftasında görev yapacak hakemler, Merkez Hakem Kurulu tarafından (MHK) açıklandı. MKE Ankaragücü ile Kasımpaşa arasında yarın İstanbul’da oynanacak müsabakayı Bahattin Şimşek yönetecek.

Haberin Devamı

A.Gücü’nde yeni adaylar

ELİF GÜNERİ BEŞTEPE’DE

MKE Ankaragücü Boks Takımı, kariyerinde sayısız başarı bulunan tecrübeli kadın boksör Elif Güneri’yi kadrosuna kattı. 13 kez Türkiye şampiyonluğunu kazanan Güneri, 2016 ve 2019’da Avrupa şampiyonu unvanına ulaştı. 2019’da Dünya ikincisi, 2014, 2016, 2018 ve 2022’de Dünya üçüncüsü, 2018’de Avrupa ikincisi olan Güneri, 2023’te Altın Kemer ikinciliğini alırken, farklı turnuvalarda da şampiyonluklar elde edip, kürsüye çıkma başarısı gösterdi.

BAKMADAN GEÇME!