A.Gücü’nde gündem yeniden transfer

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü’nde gündem yeniden transfer
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2021 00:58

Sarı-lacivertlilerin başkanı Fatih Mert, transfer yasağını kaldırmak için tüm şartları zorladıklarını belirtirken, sezon başında kiralanan Sırp oyuncu Luka Adzic’in sözleşmesini feshettiklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Süper Ligin 18. haftasında kendi evinde Medipol Başakşehir’e 2-1 yenilen ve küme düşma hattının içinde kalmayı sürdüren Ankaragücü, ara transfer döneminde takımı güçlendirme adına adımlar atmaya hazırlanıyor. Ankaragücü Kulüp Başkanı Fatih Mert, transfer yasağını kaldırmak için tüm şartları zorladıklarını ve transfer tahtasını açacaklarını ifade etti. Kulüpten daha önce yapılan açıklamada, eski oyunculardan Szukala ve Sadaev’in alacakları için FIFA’da açtıkları davalardan dolayı, kulübün transfer yasağı ile karşı karşıya kaldığı belirtilmişti.
Daha önce görüştükleri Aliou Badji ile prensip anlaşmasına vardıklarını ve yasağın kalkmasının ardından sözleşme imzalayacaklarını ifade eden Mert, yabancı kontenjanını açmak için sezon başında Anderlecht’ten kiraladıkları Sırp oyuncu Luka Adzic’in sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

F.BAHÇE MAÇINA YENİLERLE ÇIKABİLİRİZ

Sezon başında lisansını dondurdukları Hırvat stoper Ante Kulusic’e de Süper Lig ve TFF 1. Lig’den teklifler olduğunu söyleyen Fatih Mert, “Badji’nin yanı sıra 10 numara pozisyonuna alacağımız oyuncu da yabancı olacak. Erzurumspor’dan ayrılan İbrahim Akdağ ile görüşüyoruz. Hatayspor’da hem sağ hem de sol bek oynayan bir oyuncu da listemizde. Çok ciddi mali sorunlar var, onları çözüp yasağı kaldırabilirsek Fenerbahçe maçına yeni transferlerle çıkabiliriz” diye konuştu.

A.Gücü’nde gündem yeniden transfer


İKİNCİ YARI İŞLER DEĞİŞTİ

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen, Süper Lig’in 18. haftasında Medipol Başakşehir’e yenildikleri maçta hakem hatalarından şikayetçi oldu.
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Erkmen, ikinci yarıya güzel bir golle 1-1’lik eşitlikle girdiklerini anlatarak şunları söyledi:
“İkinci yarı oyun ne hikmetse farklı bir yöne döndü. İnce ince aleyhimize kararlar çalındı. 40 yıldır bu işin içindeyiz, biz de görüyoruz. Yediğimiz ikinci gol öncesi lehimize karar, aleyhimize döndü. Mağlup olduk. 111 yıllık camiayız. Üzgünüm. Bu müsabakanın sonucu bu olmamalıydı. Yakaladığımız pozisyonu da değerlendiremedik. Umarım bundan sonraki maçlarda 3 puanı alıp en kısa sürede bu kaostan çıkarız.”

Haberin Devamı

PİNTO KADRODAN ÇIKARILDI

Ankaragücü’nden yapılan açıklamada, kritik Başakşehir maçı öncesinde Pinto’nun rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı bilgisi verildi. Stelios Kitsiou, Emre Güral, Michal Pazdan ve Mücahit Can Akçay’ın da tedavilerine devam edildiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!