A-B planımız var sorunları çözeriz

Güncelleme Tarihi:

A-B planımız var sorunları çözeriz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2021 17:53

4 oyuncunun alacaklarının toplam 990 bin Avro olduğunu hatırlatan Akdaş, “Görüşmelerimiz sürüyor. Oyunculardan hem alacaklarında indirim hem de ödemelerde taksitlendirme kolaylığı bekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirbirliği’nde geride kalan sezon kadroda bulunan ve alacakları ödenmediği için kulübe yeni bir transfer yasağının gelmesinin yolunu açan 4 ismin dosyası ile ilgili olarak Başkan Niyazi Akdaş, umutlu konuştu. Yönetim olarak, her zaman A ve B planlarının bulunduğunu aktaran Akdaş, “Sürpriz bir gelişme değil. Oyuncuların alacakları vardı ve biz yeni kadroyu oluşturup, futbolcular transfer ederken kendilerine ödeme yapamamıştık. Şimdi dosyalar önümüze gelmeye başladı. Ancak çözülmeyecek sorunlar değil” diye konuştu.
4 oyuncunun toplam alacağının 990 bin Avro olduğunu hatırlatan Akdaş, şunları söyledi:
“Ocak ayındaki ara transfer döneminde, kadroya yeni isimler katma yönündeki girişimimiz için yasağı kaldırmamız gerekecek. Mevcut ekonomik şartları göz önünde tuttuğumuzda zor ama çareler hiçbir zaman tükenmez. Yönetim olarak kaynak oluşturma yönünde yürüttüğümüz bazı görüşmeler var. Bir şekilde çözeriz. Yönetime geldiğimizden bu yana birçok konuda sıkıntılarla karşılaştık, hepsini aştık, aşmaya devam ediyoruz. Oyuncularla ve temsilcileri ile görüşmelerimiz sürüyor. Futbolculardan hem alacaklarından indirim hem de ödemelerde taksitlendirme kolaylığı bekliyoruz. Diğer oyuncularla da benzer durumları yaşadık. Olumlu adımlar atıldı. Bu kez de olumlu sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.”
Kırmızı-siyahlı ekipte, geride kalan futbol mevsiminde forma giyen ve sözleşmeleri sezon sonunda biten oyunculardan; Giovanni Sio, Zargo Toure ve Floyd Ayite ile devre arasında kiralık olarak Beştepe’ye gelip, sezon bitiminde eski takımı Kızılyıldız’a dönen Srdjan Spiridonovic, alacakları ödenmediği gerekçesi ile dava açmıştı.

BURADA BİR AİLE ORTAMI MEVCUT

Sezon başında yaşanan puan kayıplarının ardından takımın son dönemde toparlandığını ve kendini bulduğunu belirten başkan Akdaş, şöyle devam etti:
“Her şey yolunda gidiyor. Takımda çok iyi bir aile ortamı var. Yöneticiler, teknik kadro, oyuncular hepimiz moral olarak çok iyi durumdayız. Birbirimize her anlamda yardımcı oluyoruz. Oyuncuların maaşları, primleri ödeniyor. Gençlerbirliği eski günlerine yeniden döndü. Oynadığımız bir maçın bitiminde soyunma odasına çağırdılar. Oyuncuların sevinçlerine ve heyecanına yakından tanıklık ettim, ortak oldum. Gençlerbirliği için çok güzel bir tabloydu. Bunun bozulmaması ve bundan sonrasındaki maçlarda da sürmesi için elemizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”
Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından oynanacak 9. haftayı bay geçecek olan Gençlerbirliği, 10. hafta müsabakasında Kocaelispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!