50 Yılın Rock Konseri

Güncelleme Tarihi:

50 Yılın Rock Konseri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2010 00:00

Ankaralı müzikseverlerin baş tacı ettiği “Emrehan Halıcı ve Ankara Müzisyenleri” beşinci konser için 22 Nisan günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde yeniden bir araya geliyor.

Emrehan Halıcı ve müzisyen arkadaşları, ODTÜ 11. Sanat Festivali’nin kapanış etkinliği olan konseri, bu yıl da “50 Yılın Rock Konseri ” temasıyla gerçekleştiriyor. Konser, 22 Nisan Perşembe günü, saat 20:00’da, Ankara ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek. Konserden elde edilen tüm gelir, ODTÜ Burs Fonu’na aktarılacak. 

Davulla eşlik edecek

Bir müzik ziyafetinin yanı sıra rock müziğin tarihsel gelişimini de yaşatacak olan etkinliği İzzet Öz sunuyor. 30’un üzerinde müzisyenin sahne alacağı konserde Beatles, Blood Sweat and Tears, Deep Purple, Pink Floyd, Genesis, Led Zeppelin, Queen gibi rock müziğin efsane isimlerinin unutulmaz parçaları anıları tazeleyecek. Yaklaşık iki saat sürecek konserde Emrehan Halıcı tüm gruplara davuluyla eşlik ediyor.  

Konserde yeralan müzisyen

Özgür Abbak, Rauf Arısoy, Cumhur Atar, Onur Aymergen, Kemal Ayvalık, Seda Bağcan, Murat Bağcıoğlu, Süleyman Bağcıoğlu, Gürbüz Barlas, Tolga Böyük, Bilgin Canaz, Kemal Çiftçi, Ayça Dönmez, Muzaffer Nezihi Egelioğlu,  Remzi Emek, Uğur Ersoy, Hakan Ertek, Artun Ertürk, Ekin Eti, Barış Gerekçi, Emrehan Halıcı, Fatih Korkmaz, Murat Köselioğlu, Cem Malak, Vecdi Mayda, Fethi Okutan, Şevki Öztürk, Levent Solakoğlu, Balkar Tamuçay, Mehmet Ünal, Kuzey Yılmaz, Serdar Yimsel.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!