33'üncü yıl çoşkusu Zakkum ile kutlandı

Güncelleme Tarihi:

33üncü yıl çoşkusu Zakkum ile kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2023 13:02

Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi, Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (ASMMMO) 33'üncü Kuruluş Yıl Dönümü kapsamında düzenlenen 'Zakkum' konserine ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen geceye milletvekillleri, kamu kurum temsilcileri, oda başkanları, meslek mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan ASMMMO Başkanı Naci Alkan “Geride bıraktığımız 33 yıl boyunca, bize miras bırakılan iradeyi daha da sağlam kılmak, odamızın ve örgütlenmenin hayati önemini her geçen gün daha da görünür kılmak, devraldığımız mirası gelecek nesillere aktarırken daha da değerli ve vazgeçilmez kılmak için gece gündüz, mesai mevhumu gözetmeksizin görevimizin başında olduk. Bizler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, her ne pahasına olursa olsun mevzilerini terketmeyenlerin çelikten iradesiyle kurulduğunu ve bugünlere geldiğini aklımızdan bir an bile çıkarmadık.”ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

33üncü yıl çoşkusu Zakkum ile kutlandı


Gönüllerde yer etmiş şarkılarıyla davetlilere coşku dolu anlar ve unutulmaz bir gece yaşatan “Zakkum”, sahne performansıyla göz doldurdu.”Zakkum” yaklaşık 3 saat süren konserin ardından dinleyicilerine teşekkür ederek alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldı.

33üncü yıl çoşkusu Zakkum ile kutlandı

 

BAKMADAN GEÇME!