3 günlük tatil fırsatı

Güncelleme Tarihi:

3 günlük tatil fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2010 00:00

Seyahat acenteleri hafta sonu ile birleşen Cumhuriyet Bayramı tatilinde gezmek ve keşfetmek isteyenler için farklı güzergahları kapsayan kültür turları düzenliyor.

Pamukkale, Kapadokya, Beypazarı, Likya, Safranbolu, Misya (Ayvalık ve çevresi) gibi destinasyonlar yoğun ilgi görürken, turların fiyatları kişi başı 200 ile 400 TL arasında değişiyor. Küçük bir tatil yapmak ve yorgunluğunu yurt dışında gidermeyi planlayanlar için de birçok seçenek bulunuyor.

Etstur Kültür Turları Müdürü Serdar Eşmeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve sonrasındaki hafta sonunun 3 günlük tatile imkan verdiğini, havalar soğumandan kültür turları için ideal zaman olduğunu söyledi.

Yurt dışı fırsatları

Öte yandan 3 günlük tatilini yurt dışında değerlendirmek isteyenler için de birçok alternatif bulunuyor. Ramazan Bayramı, okulların açılması derken, küçük bir tatil yapmak ve yorgunluklarını azlatmayı planlayanlara hafta sonu kaçamağı tadında tatil imkanları sunuluyor.

Prontotour Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın cuma gününe denk gelmesiyle ve hafta sonunu tatil fırsatına dönüştürecekler için çeşitli tur seçenekleri hazırladıklarını söyledi.

Alternatif öneriler

Bu hafta sonu tatilinin Kurban Bayramının yoğunluğunu yaşamak istemeyenler için fırsat olduğunu dile getiren Özkar, kalabalıkta tatile çıkmayı düşünmeyenler ve daha uygun fiyatlarla tatil yapmak isteyenler için şu önerilerde bulundu: “Prag 299, Beyrut 449, Budapeşte 349, Sharm El Sheikh 299, Paris 569, Viyana 499 avrodan başlayan fiyatlarla satılıyor. Balkanlar’da 3 ülke (Arnavutluk, Makedonya ve Kosova) 399 avro. Güzel ve masum Dubrovnik, Mostar, Saraybosna 319, Moskova, St. Petersburg 699 avroya sunuluyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!