2. Bahar Şenliği 29 Mayıs'ta başlıyor

Güncelleme Tarihi:

2. Bahar Şenliği 29 Mayısta başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 10:05

2. Bahar Şenliği 29 Mayıs'ta başlıyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- PURSAKLAR Belediyesi'nin özgün hizmetlerinden biri olan ve bu yıl 2.'si düzenlenecek olan Bahar Şenliği 29 Mayıs'ta başlıyor. '10. Dedeler Neneler 2. Bahar Koşusu ve Yağlı Güreşö spor müsabakasını içeren 2. Bahar Şenlikleri için tüm hazırlıklar tamamlandı. 29 Mayıs Pazar günü yapılacak olan bahar şenliğinde ilk önce Dedeler ve Neneler İkinci Bahara Koşacak, ardından pehlivanlar er meydanına çıkacak.
Her yıl yoğun ilgi gören Dedeler ve Neneler 2. Bahar Koşusu'na bu sene de bin 500'ün üzerinde başvuru yapıldı. Yaşı geçkin ama gönlü genç dede ve neneler ikinci balarlarına koşarak hem spor yapmanın önemli olduğu mesajı verecek hem de kaplıca tatili, Bursa gezisi ve sürpriz hediyeler kazanacak. Koşunun ardından Ayyıldız Mahallesi Özgürlük Parkı'nda er meydanına çıkacak olan pehlivanlar, ata sporu güreşle bahar şenliğini sürdürecek. Ata sporunu ilçede yaşatıp, dede ve neneleri sporla buluşturan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “29 Mayıs'ta tüm Ankaralıları etkinliğimize bekliyoruz. Spor sağlıktır diyoruz. Pazar günü hep birlikte Özgürlük Parkımızda buluşup bu güzelliği yaşayacağız" dedi.
29 Mayıs Pazar günü saat 10.00'da Osman Bey Caddesi'nden Dedeler ve Neneler Koşusu ile başlayacak olan 2. Bahar Şenliği, Ayyıldız Mahallesi Özgürlük Parkı'nda devam edecek.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!