1905 AGS’de coşkulu kutlama

Güncelleme Tarihi:

1905 AGS’de coşkulu kutlama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2016 15:01

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (1905 AGS) “Galatasaray, 111 Yıllık Sevdamız” sloganıyla kulübün 111. yılını düzenlediği gecede kutladı.

Haberin Devamı

Geceye, Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman ve Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, GS Disiplin Kurulu Başkanı Celal Emon ile milletvekileri, siyasiler ve iş dünyası ile Galatasaray’a gönül verenler katıldı. 1905 AGS Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru, çok sayıda yeni üyenin kayıt yaptırdığını ve her ay sayının arttığını söyledi. Özüdoğru, bu katılımın derneğe ve kulübe katkı olarak geri döndüğünü belirtip, şunları söyledi: “Galatasaray bir sevdadır, bir yaşam biçimidir. UEFA’yı, Süper Kupa’yı kazanmış, ilkleri yaşayan ve yaşatan kulübün üyeleriyiz. 1905 AGS’yi çok daha iyi yerlere taşımak, Ankara’da en güzel şekilde Galatasaray’ı temsil etmek ve bu aileyi daha da büyütmek istiyoruz.”

Haberin Devamı

1905 AGS’de coşkulu kutlama

HÜRRİYET MUHABİRİ DE ÜYE OLDU

1905 AGS geceye katılan Galatasaray’lı isimler ile 1905 AGS’ye yeni üye olanlara plaket verdi. Yeni üyelerden, Hürriyet Muhabiri Fevzi Kızılkoyun, plaketini, Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın’dan aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!