11.cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Başdanışmanı Erşat Hürmüzlü; Türk İş Dünyasının Ortadoğu Temsilcisi Oldu

Güncelleme Tarihi:

11.cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Başdanışmanı Erşat Hürmüzlü; Türk İş Dünyasının Ortadoğu Temsilcisi Oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 16:45

11 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Başdanışmanı Erşat Hürmüzlü; Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Yönetim kurulu kararıyla kuruluşun Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Kuruluştan yapılan açıklamada Erşat Hürmüzlü’nün kuruluşun Ortadoğu Devletlerinde bulunan temsilcilikleriyle ve teşkilatlarıyla ilgileneceği açıklandı. Yapılan açıklamada Erşat Hürmüzlü’nün Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy tarafından tam yetkilendirildiği açıklandı.
ORTA DOĞU’NUN VE İSLAM DÜNYASININ EN BÜYÜK TOPLANTILARINI ERŞAT HÜRMÜZLÜ YÖNETMİŞTİ
Türkiye Sanayici İş kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Arap Devletler ligi işbirliğiyle Filistin Devleti ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın himayelerinde yapılan Türkiye’den ve Uluslararası toplumdan 1000 sivil toplum kuruluşunun ve 150 dünya devletinin Ankara Büyükelçilerinin katılım gösterdiği zirve gerçekleştirilmişti. 29 Kasım 2014 Ankara Hilton’da yapılan Orta Doğu Devletleri barış zirvesinin ardından 21 Mart 2015 Barış Kenti Kudüs Zirvesi Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu ve Arap Devletler ligi işbirliğiyle Filistin Devleti ve Filistin Devlet başkanı Mahmud Abbas’ın ve Ürdün Haşimi Krallığı ve Ürdün Haşimi Kralı Kral Abdullah’ın himayelerinde yapılmıştı.
Toplantıya Türkiye’den ve Uluslararası toplumdan 1000 sivil toplum kuruluşu ve 150 dünya devletinin Ankara Büyükelçisi katılım göstermişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!