1000 kişilik unutulmaz balo

Güncelleme Tarihi:

1000 kişilik unutulmaz balo
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2011 00:00

Yayın hayatında sekizinci yılını kutlayan Mag Medya, “MAGical Night” adlı balosuyla unutulmaz bir geceye imza attı. Bin kişiden fazla konuğun katıldığı geceye, birbirinden ilginç şovlar damga vurdu.

JW Marriot Otel’deki geceye, derginin sahipleri Çan Çavuşoğlu ve eşi Seda Çavuşoğlu ile Beril Çavuşoğlu ev sahipliği yaptı. Konukları, “Dreamy Band” bandosu, tahtabacaklar, sihirbazlar, hokkabazlar, jonglörler, paten kayan Noel Baba ve Noel Anne’ile robot adamlar ve canlı heykeller karşıladı.

Dans şovu

Gecede sahne alan “Yetenek Sizsiniz” finalistlerinden İlker Atak ve grubu, black light dans şovu sundu. Yine “Yetenek Sizsiniz” yarışmasıyla yıldızı parlayan, Türkiye’nin “David Copperfield”i olarak bilinen Aref Ghafouri tüm salondakileri hayrete düşüren ilginç gösteriler yaptı.

Müzik şöleni

Ünlü tenor İsmail Atalı ve soprano Banu Karaca’nın geçmişten günümüze yerli-yabancı, poptan caza zengin repertuarlarından oluşan enfes konseri ise adeta misafirler için bir müzik şölenine dönüştü. Hikmet Çetinkaya, Savaş Simitli gibi sanatçıların eserleri, dev ekranda gösterildi. Çeşitli hediye çekilişleri ile renklenen baloda, psikolog dj olarak tanınan Cenk Erdem, müzikleriyle eğlenceli anlar yaşattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!