10 yıl sonra Grease için biraraya geldiler

Güncelleme Tarihi:

10 yıl sonra Grease için biraraya geldiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2008 00:00

TED Ankara Koleji eski öğrencileri, 10 yıl önce ortaokuldayken sahneledikleri Grease müzikali için yeniden biraraya geliyor. Bu kez Efe Güray Vakfı ile ortaklaşa maddi zorluk yaşayan diş hekimliği öğrencileri için sahneye çıkacak 28 kişilik ekipte doktor, mühendis ve öğretmenler bulunuyor.

TED Ankara Koleji orta kısımda okuyan 45 beş öğrenci ve üç öğretmenden oluşan kadrosuyla ilk kez 1998’de oynanan müzikal, 10 yıl aradan sonra tekrar sahneye döndü. Ekip, 1998’deki gösterimden farklı olarak bu kez, maddi zorluk yaşayan Diş Hekimliği öğrencilerine destek verecekler.

Şu anda içinde doktor, mühendis, öğretmen gibi mesleklere sahip olan ekip, 1998’den bu yana, aynı amatör ruh ve hevesle bu sefer, yitirdikleri arkadaşları Efe Güray’ın anısına "Efe Güray Eğitim ve Spor Vakfı" ortaklığında buluşuyorlar. Beş aylık bir çalışma sürecinden sonra seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Fatih Osmançelebioğlu liderliğindeki ekip, bu kez daha profesyonel dekor ve kostümler kullandı.

TED Ankara Koleji mezunu, Yeditepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisiyken yitirilen Efe Güray anısına açılan vakıf, maddi durumu iyi olmayan diş hekimliği fakültesi öğrencilerine yardımcı olmak amacıyla kuruldu. 2008 yılı itibariyle 65 diş hekimliği öğrencisinin eğitim bursu aldığı vakıf, bunun yanı sıra Mamak’ta kurduğu spor tesisinde bölge çocuklarına tenis dersleri vererek bu sporun gelişmesine katkıda bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!