#İşeBisikletleGidiyorum

Güncelleme Tarihi:

#İşeBisikletleGidiyorum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2021 23:34

Bisikleti ulaşım aracı olarak tercih eden Ankaralılar, ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’nde #İşeBisikletleGidiyorum etiketiyle yaptıkları paylaşımlarla farkındalık yarattı. Kimileri süsledikleri bisikletleriyle çektirdiği fotoğrafları paylaştı, kimileri de buzlu zeminlerde demir atlarla yaptığı yolculuklara atıfta bulundu.

Haberin Devamı

Tüm dünyada 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’nın son gününde, Ankaralılar sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla bisiklet ulaşımının avantajlarına dikkat çekti.

#İşeBisikletleGidiyorum


Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından ‘İşe Bisikletle Gidiyorum’ sloganıyla başlatılan sosyal medya kampanyası kapsamında, bisikleti ulaşım aracı olarak kullanan Ankaralılar #İşeBisikletleGidiyorum (#biketowork) etiketiyle fotoğraflarını paylaştı.

#İşeBisikletleGidiyorum


Demir atlılardan bazıları bisikletlerinin fotoğraflarıyla birlikte kat ettiklerini güzergâhları ve koşulları paylaşırken, kimileri de süsledikleri bisikletlerinde arkadaşlarıyla birlikte çektirdikleri fotoğrafları paylaştı.

#İşeBisikletleGidiyorum


İŞ YERİNE YÜRÜYEREK GİTTİ

Öte yandan EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında farkındalık yaratmak için dün evinden iş yerine yürüyerek gitmeyi tercih etti. Alkaş, Mebusevleri Mahallesi-Hipodrom Caddesi arasında yaklaşık 1.5 kilometrelik yolu yürüdü. Sağlık bir yaşam için hareketliliği teşvik etmek gerektiğinin altını çizen Alkaş, “Başkent’te yürümenin ve ulaşım açısından bisiklete binmenin ulaşım ne kadar konforlu, sağlıklı ve sürdürülebilir olduğunu bir kez daha vurgulamaya çalıştık” dedi.

#İşeBisikletleGidiyorum

EGO şoförlerine de bisikletlilere karşı empati eğitim verildi.

BAKMADAN GEÇME!