Merzifon’da köylerin altyapısı masaya yatırıldı

Güncelleme Tarihi:

Merzifon’da köylerin altyapısı masaya yatırıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 10:36

Merzifon’da köylerin altyapısı masaya yatırıldı

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/MERZİFON,(Amasya),(DHA)- AMASYA’nın Merzifon İlçe Kaymakamlığı, Merzifon Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni ve İl Özel İdaresi yetkilileri ile köylerin alt yapı programı görüşmek üzere toplantıda bir araya geldi. 

Amasya’nın Merzifon İlçe Kaymakamı Ozan Balcı başkanlığında toplanan Merzifon Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni ve İl Özel İdaresi yetkilileri ile yapılan toplantıda köylerin alt yapı programı masaya yatırdı. Toplantıda İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğince ve İl Özel İdare kaynakları ile 2017 yılında 8 köye 11 kilometre A tipi asfalt, 8 köye 22.85 kilometre B tipi asfalt ve 23 köye 23 kilometre sıcak asfalt yapılacağı ifade edildi. 12 köye içme suyu tesisi, 2 köye tarımsal sulama, 3 köye sanat yapısı, 4 köye çok amaçlı salon ve 15 köye köy içi kilit parke taşı işi yapılacağı bildirildi. Bu yatırımlar Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Özel İdare kaynakları ile gerçekleştirileceğini ifade eden Kaymakam Ozan Balcı bu yatırımların toplam tutarının yaklaşık 8 milyon TL olduğu belirtti.

Toplantıya Kaymakam Ozan Balcı, Amasya Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Yıldırım, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Gülle, Yücel Gümüş, Amasya Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ali Oğuzhan Yıldız, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Demircioğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeleri Çaybaşı Köyü Muhtarı Şerif Köse, Karatepe Köyü Muhtarı Rumi Erikçi katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!