Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

Güncelleme Tarihi:

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 13:46

-"Zağnos Erkek Hentbol maçına tam kadro ve diri bir takımla çıkacağız, bu maçta galip geleceğimize inanıyorum"

Haberin Devamı

AMASYA(AA) – Erkekler Hentbol Süper Lig'de deplasmanda Zağnos Erkek Hentbol takımıyla karşılaşacak Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, tam kadro ve diri bir takımla maça çıkarak galip geleceklerine inandıklarını söyledi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının tam kadro olduğu sürece, galibiyet sayılarının fazla olacağını belirtti.

Sakat oyuncularının hemen hemen hepsinin iyileştiğini ve maça çıkacaklarını anlatan Günal, "Zagnos Erkek Hentbol maçı da Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçına benzer bir şekilde geçecek gibi görünüyor. O maçta Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ilk başta biraz direndi daha sonra bizim direncimiz karşısında onların direnci kırıldı ve biz bu maçtan galip ayrıldık. Aynı şeyleri Zağnos Erkek Hentbol maçı içinde bekliyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı

Zağnos Erkek Hentbol maçının kolay bir maç olmayacağını ve bu maçtan galip geldikleri takdirde lig sıralamasında ilk beşi garantileyeceklerini anlatan Günal, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Şuan ligde altı takım lig sıralamasında ilk beşte yer almak için mücadele ediyor. Lig sıralamasında ilk üç takım Beşiktaş Mogaz, Göztepe ve Büyükşehir Belediyesi Ankarspor olarak belli oldu gibi. Zağnos Erkek Hentbol maçına tam kadro ve diri bir takımla çıkacağız, bu maçta galip geleceğimize inanıyorum. Biz bu maçtan galip geldiğimiz zaman Zagnos Erkek Hentbol Spor ilk beş hedefinden biraz daha uzaklaşmış olacak, biz ise ilk beş hedefimize biraz daha yaklaşmış olacağız. Eğer biz bu maçı kaybedersek ilk beşteki takımların sıralaması daha karmaşık bir hal alacaktır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!