Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

Güncelleme Tarihi:

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 14:01

- "Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçını kazanarak galibiyet serisine başlamak istiyoruz"

Haberin Devamı

AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'de hafta sonu sahasında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u konuk edecek Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, maçı kazanarak galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadrolarının dar olması nedeniyle son 2 haftada hedefledikleri puanları alamadıklarını söyledi. Maliye Milli Piyango maçında Maros Balaz’ın dirsek darbesiyle sakatlanıp hastaneye kaldırılması, Niyazi Bozkurt’un kırmızı kart görmesiyle eksik olan kadrolarının alternatifsiz bir konuma düştüğünü ve maçtan puansız döndüklerini anlatan Hakan Günal, şöyle devam etti:

"Geçen haftayı bay geçirdik, bu sürede sakatlarımızın bir kısmı düzeldi. Ukrayna'da tedavisi süren Maxim Biegal’in tedavisi de tamamlandı ve takıma katıldı. Umarım diğer sakat oyuncularımız da iyileşir. Büyükşehir Belediyesi Ankarspor maçını kazanarak, galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Çünkü bu bizim için çok önemli. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Zağnos Erkek Hentbol ve Antalyaspor maçlarını aldığımız takdirde bu sezonki hedeflerimizden uzaklaşmamış olacağız. Eğer bu maçlarda hedeflerimize ulaşamazsak, play-off’a mümkün olduğu kadar üst derecede girmeye çalışacağız."

Haberin Devamı

Play-off’a kalmayı garantilediklerini bildiren Günal, "Bundan sonra rahat kazanacağımız iki maçımız var. Bu maçları aldığımız takdirde 25 puana ulaşacağız. Bunun üzerine alacağımız puanlar bizi üst sıralara doğru tırmandıracaktır" dedi.

Günal, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçında taraftarları takımlarını desteklemeye çağırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!