Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:

Güncelleme Tarihi:

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal:
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 15:23

- "Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırma adına Maliye Milli Piyango maçı çok önemli. Deplasmanda alacağımız galibiyet, bizi bir hayli rahatlatacak"

Haberin Devamı

AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Maliye Milli Piyango ile karşılaşacak Amasya Taşova YİBO'da antrenör Hakan Günal, play-off’taki yerlerini sağlamlaştırma adına bu maçın çok önemli olduğunu, deplasmanda alacakları galibiyetin kendilerini bir hayli rahatlatacağını söyledi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında yaptıkları Merzifon Belediyespor maçında hataları nedeniyle berabere kaldıklarını dile getirdi. Bu hafta Maliye Milli Piyango deplasmanına çıkacaklarını belirten Günal, "Bu hafta sonu zor bir maç olacak, rakibimiz çıkış trendinde olan bir ekip. Ligin ikinci yarısında hem savunma hem de oyun sistemlerini değiştirmeleri onlara bir ivme kazandırmış. Hafta sonu Ankara’da zor bir maç bizi bekliyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Maliye Milli Piyango'nun evindeki maçı kaybetmek istemeyeceğini vurgulayan Günal, şunları kaydetti:

"Rakibimizin tecrübeli oyuncularla harmanlanmış genç ve geniş bir kadrosu var. Bizim takımın ise eksiklikleri fazla. Sağ oyun kurucumuz Maxim Biegal, sol oyun kurucumuz Oleksandr Petrov ve orta oyun kurucumuz Vlademir Duric’in sakatlıkları bulunuyor. Buna rağmen diğer sporcu arkadaşlarımızın mücadeleyi hiçbir zaman bırakmayıp, maçı kazanmak adına son ana kadar ellerinden gelenin fazlasını yapacağını inanıyorum. Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırma adına Maliye Milli Piyango maçı çok önemli. Deplasmanda alacağımız galibiyet, bizi bir hayli rahatlatacak. Bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!