Zabıtadan gece denetimi

Güncelleme Tarihi:

Zabıtadan gece denetimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 16:06

Zabıtadan gece denetimi

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaya geçişini olumsuz yönde etkileyen kaldırım işgaline karşı başlattığı çalışmaları gece de sürdürdü.

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halkın en çok şikayet ettiği konuların başında gelen kaldırım işgaliyle ilgili gece denetimlerine başladı. Zabıta Müdürü Murat Gürsan nezaretinde yapılan denetimlerde satış yaptıkları yiyecek içecek türü ürünlerle veya masa, sandalye ve reklam panolarıyla kaldırımların bir bölümünü kapatmak suretiyle yaya geçişini engelleyen esnaf uyarıldı. Denetimler sırasında ilk kez kaldırım işgali yaptığı tespit edilen esnafa ihtar verilirken, daha önce ihtar verildiği halde kaldırım işgali yapmaya devam edenlerle ilgili kanun hükmünce cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Zabıta Müdürü Murat Gürsan, kaldırımlara konulan ürünlerin veya reklam panosu ve duba gibi unsurların hem yaya geçişini olumsuz yönde etkilediğini hem de görüntü kirliliğine yol açtığını belirterek, kaldırımları işgal eden esnafa taviz verilmeyeceğini söyledi. Vatandaşın mağdur olmaması için esnaftan da duyarlı olmalarını isteyen Gürsan, denetimlerin artarak devam edeceğini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!