Vali Yıldırım, şehit yakınlarıyla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Vali Yıldırım, şehit yakınlarıyla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 11:24

Vali Yıldırım, şehit yakınlarıyla bir araya geldi

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Valisi Aziz Yıldırım, şehit yakınları, gaziler ve yakınlarıyla iftarda bir araya geldi.
Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 177'nci yıldönümü dolayısıyla verilen iftarda şehit ve gazi yakınları bir araya geldi. İftar programına Vali Yıldırım'ın yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Yusuf Aytaç Hürkal, Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Ünal Özdoğan ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.
MİNNET VE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ
İftar programının açılışında konuşan İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Kenan Topçu, "Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünde şehit yakınlarımıza, gazilerimize ve gazi yakınlarımıza minnet ve şükranlarımızı borçluyuz. Bu anlamda kendileriyle bir arada olmak bizim için onur vericidir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.
SİZLERİN EMRİNİZDEYİZ
Vali Aziz Yıldırım da "Şehitlerimizi unutmak mümkün değildir. Siz değerli misafirlerimiz bizlere şehitlerimizin yadigarısınız. Sizlerin en ufak bir ihtiyacı olduğunda kapımızın ve yüreğimizin her zaman açık olduğunu aklınızdan çıkarmayın" dedi.
TEBRİKLERİ KABUL ETTİ
Konuşmaların ardından iftar programı yapılan duayla sona erdi. Vali Aziz Yıldırım program sonrasında şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenirken, göreve başlaması dolayısıyla tebrikleri kabul etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!