Sandıklıspor'da Kırıkkale hazırlıkları

Güncelleme Tarihi:

Sandıklısporda Kırıkkale hazırlıkları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2018 13:08

Sandıklıspor'da Kırıkkale hazırlıkları

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - SPOR Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Sandıklıspor, Kırıkkale Büyük Anadolu Spor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Spor Toto BAL 6'ncı Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor, bu pazar sahasında 19 puanlı lig lideri Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'u ağırlayacak. Maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yapan Sandıklıspor günde tek antrenman hazırlıklarını sürdürdü. Cezalı ve sakat oyuncu bulunman Sandıklıspor, geçen hafta deplasmanda Anadolu Üniversitesi'ni 2-1 yenerek, ligde 12 puanla 5'inci sırada yer alıyor.
Sandıklıspor forvet oyuncuları Ömer Keskin, Royal Najafov, Burak Gökbel ve Tugay Tiryaki, pazar günü centilmenlik çerçevesi içerisinde güzel bir maç olacağını ve tüm taraftarları maça beklediklerini söyledi.
Sandıklıspor Teknik Direktörü Nihat Baran, şöyle dedi:
"Kırıkkalespor ligin en önemli şampiyon adaylarından biri. Benim de aynı zamanda memleketim. Gurur duyduğum bir şehir. Ama profesyoneliz. Sandıklıspor'un başarısı için elimizden geleni fazlasıyla göstereceğiz. Kırıkkalespor'da diğer rakipler gibi bizim için çok fazla özelliği olmayan bir takım. Tabii ki önemli bir takım ama lider olduğu için, Kırıkalespor olduğu için özel, ayrıca bir hazırlanmamız yok. Her takımı yenmek için sahaya çıkıyoruz. Kırıkkalespor'u da yenmek için elimizden geleni yapacağız. Muhtemelen de kazanırız diye düşünüyorum. Çocuklar da çok iyi çalışıyor. Çok da istekliler. Havamız da yerinde. Fizik olarak iyi duruma geldik. Maç eksiğimizi kapattık. Yavaş yavaş takım olmaya başladık. Kırıkkalespor lider olması nedeniyle bu maç önem arz ediyor. Aramızdaki puan 7. Bu maçı kazanıp aramızda ki farkı 4'e düşürüp, 'biz de bu işte varız' demek istiyoruz. İnşallah pazar günü dostluk çerçevesinde bir maç olur. Kazanan da biz oluruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!