Sandıklı'da termal turizm meclis toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Sandıklıda termal turizm meclis toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 14:49

Sandıklı'da termal turizm meclis toplantısı

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Meclis Toplantısı yapıldı.

Sandıklı Belediyesi'ndeki Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Meclis Toplantısı'na Vali Mustafa Tutulmaz, Kaymakam Eflatun Can Tortop, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve birlik meclis üyeleriyle encümen üyeleri katıldı.

Toplantıda Vali Mustafa Tutulmaz, sürekli kendini geliştiren ve yenileyen Sandıklı'nın önemli bir jeotermal kaynağa sahip olduğunu belirtirken, bu kaynak sayesinde Afyonkarahisar ve Sandıklı'da termal tesis, sera ve ısınma gibi birçok alanda kazanım ve katma değerin sağlandığını vurguladı. Bu kaynağın daha verimli kullanılabilmesi için valilik olarak destekte bulunulacağının altını çizen Vali Tutulmaz, toplantıda alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra toplantı gündeminde birlik başkanı seçimi, 2019- 2021 birlik bütçe taslağının görüşülmesi ve sözleşmeli çalıştırılacak personel ücretlerinin belirlenmesi konuları görüşüldü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!