Öğretmenlere 'okul terkini önleme' eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenlere okul terkini önleme eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 16:56

Öğretmenlere 'okul terkini önleme' eğitimi

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI,(DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğretmenleri Erasmus+ Projesi kapsamında İspanya'nın Barselona kentinde eğitim aldı.

Erasmus+ K101 Personel Hareketliliği kapsamında Sandıklı Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Barselona'da 'Erken okul terkini önlemek' konulu eğitim aldı. Eğitime, Sandıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İngilizce Öğretmeni Cennet Yıldırım koordinatörlüğünde Sandıklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Akçınar, okul müdürü Ufuk Taşbaş ve 6 öğretmen katıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, "Bizler de pek çok ülkenin nüfusunu aşan genç ve dinamik nüfusumuzu iyi yetiştirmenin, geleceğimizi garanti altına almanın yollarını aramalıyız. Erken Okul Terkini Önlemek İçin Uygun Müdahaleler isimli Erasmus+ projesiyle farkındalık yaratmak istedik. Erken okul terkine ilişkin yapılan çalışmaları öğrenmek, Avrupa ülkeleriyle iş birliği yapmak, iyi örnekleri paylaşmak adına projeyi önemsiyoruz. Bu kapsamda İtalya ve Çek Cumhuriyeti'ne de ziyaretlerde bulunacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!