Millet Hamamı'nda Çağatay Akyol rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Millet Hamamında Çağatay Akyol rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 10:47

Millet Hamamı'nda Çağatay Akyol rüzgarı

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da düzenlenen 15'inci Klasik Müzik Festivali kapsamında Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası solo arp sanatçısı Çağatay Akyol, konser verdi.

Afyonkarahisar 15'inci Klasik Müzik Festivali etkinlikleri kapsamında Millet Hamamı'nda Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası solo arp sanatçısı Çağatay Akyol, konseri düzenlendi. Konser öncesi konuşan Festival Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem, Çağatay Akyol'a minettar olduğunu söyledi. Müzik festivallerinde arpın organizasyonun yapılacağı yere getirilmesinin piyanonun getirilmesinden çok daha riskli olduğunu belirten Başkadem, "Çağatay Akyol, festival için çok özveride bulundu. Kendisine minnettarım. Üç ayrı ülkede konser verdikten sonra Afyonkarahisar konserine geldi. Bu programından 2 gün sonra yine gidecek. Dinlenmek yerine zaman yaratarak Afyonkarahisar'a gelmesi ayrıca bir fedakarlık" dedi.

Sola arp sanatçısı Çağatay Akyol da sanatsız ve müziksiz bir ülkenin olamayacağını belirtti. Çağatay Akyol arp eserlerini icra ettiği konserin sonunda ayakta alkışlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!