Mevlid Kandili

Güncelleme Tarihi:

Mevlid Kandili
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2015 17:29

- AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ürün, mesaj yayımladı

Haberin Devamı

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, alemlere rahmet olarak gönderilen son peygamber Hz. Muhammed’in, ferdi, ailevi ve sosyal hayata dair söz ve davranışları ile kıyamete kadar kalıcı bir rehberlik ve örneklik sunduğunu bildirdi.

Ürün, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in doğumunun iyilik tohumlarının yeşerdiği, adaletin hakim olduğu ve hoşgörünün derin anlamının keşfedildiği bir alemin kapılarının insanlığa açıldığı gün olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Alemlere rahmet olarak gönderilen Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed, ferdi, ailevi ve sosyal hayata dair söz ve davranışları ile kıyamete kadar kalıcı bir rehberlik ve örneklik sunmuştur. Alemlere rahmet olarak gönderilen yüce peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumu iyilik tohumlarının yeşerdiği, adaletin hakim olduğu ve hoşgörünün derin manasının keşfedildiği bir dünyanın kapılarının insanlığa açıldığı gündür. Peygamber efendimizin hayatını örnek almak ve onun yaşamının anlamak da bizlere huzurun ve kardeşliğin kapılarını açacaktır. O'nun doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır. Bu duygu ve düşüncelerle başta zulüm gören Müslüman milletler olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik eder, tüm inananları huzur ve sağlık içinde mübarek Ramazan ayına eriştirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ederim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!