Kupayı Eroğlu'na teslim ettiler

Güncelleme Tarihi:

Kupayı Eroğluna teslim ettiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 12:32

Kupayı Eroğlu'na teslim ettiler

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - BARLAK Yapı Süper Amatör Ligi'nde şampiyon olan Hisar Belediyespor, şampiyonluk kupasını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na takdim etti.

Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Ak Parti Şuhut İlçe Başkanı Gültekin Özdemir, Hisar Belediyespor Başkanı Murat Dede, kulüp yöneticiler ile futbolculardan oluşan heyet, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette takım ve Şuhut hakkında bilgiler veren heyet, Bakan Eroğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Şampiyonluk kupasını Başkan Bozkurt'tan alan Bakan Eroğlu, takıma ve yöneticilerine başarılarından dolayı teşekkür etti. Başarının ekip işi olduğunu, bu ekibin tüm Şuhut halkı olduğunu ifade eden Bakan Eroğlu, ilçe halkına da teşekkür etti. Kulüp Başkanı Murat Dede, ziyarette Bakan Eroğlu'na üzerinde adı yazan ve Afyonkarahisar'ın plaka numarası olan '03' numaralı forma hediye etti. Bakan Eroğlu daha sonra ziyaretçileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!