Karaaslan'dan Toptaş'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Karaaslandan Toptaşa ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2019 10:31

Karaaslan'dan Toptaş'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- İZMİT Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş'a destek vermek ve 'hayırlı olsun' demek için ziyarette bulundu.

İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Sandıklı Ziraat Odası Meclis Başkanı Yılmaz Başpınar ve Sandıklı Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, destek vermek ve 'hayırlı olsun' demek amacıyla Toptaş'ı ziyaret ettiğini belirterek, bir kadının böylesine önemli bir göreve gelmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Toptaş'a her türlü desteği sağlayacağını aktaran Karaaslan, Toptaş'ın da ilerleyen zamanda Sandıklı ve Kızılören çiftçileri için önemli hizmetler ve projeleri hayata geçireceğine inandığını vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş da "Bu anlamlı ziyaret beni ziyadesiyle memnun etti. Sandıklı ve Kızılören üreticilerine faydalı olmak, ilerleyen günlerde güzel projelerimizi hayata geçirmek amaçlı, değerli büyüğümüz Yusuf Beyin tecrübelerine zaman zaman başvuracağız. Kendisine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!