Hakem ve gözlemcilerden Çoban'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Hakem ve gözlemcilerden Çobana ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2018 12:36

Hakem ve gözlemcilerden Çoban'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - TÜRKİYE Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Afyonkarahisar Şubesi heyeti 31 Mart'ta görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

TFFHGD Şube Başkanı Mehmet Aydın, İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş ve beraberindeki hakemler Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti. Başkan Burhanettin Çoban'ın göreve geldiği günden bu tarafa hakem camiasına büyük destek verdiğine dikkati çeken İl Hakem Kurulu Başkanı Süleyman Güneş, "Sağ olsun başkanımızın Afyonkarahisar'da sporun gelişmesi yönünde büyük katkıları oldu. Uzun yıllar sporun içindeyim ancak son 10 yılda sadece futbola değil tüm spor branşlarına büyük destek verdi. Afyon'un markalaşmasında çok büyük emeği var. Yaptığı hizmetlerden dolayı camiam adına kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar spor camiasıyla işbirliği içinde çok güzel projelere imza attıklarını söyledi. Afyon'un tüm yönleriyle olduğu gibi sporda da üst seviyelere çıktığını kaydeden Başkan Burhanettin Çoban, Dünya Motokros Şampiyonası'nın Afyonkarahisar'da yapılmasının gurur verici olduğunu kaydetti. Başkan Çoban, "Yine bu süreçte dünya çapında organizasyonlara ev sahipliği yaptık. Motokros Afyon için bir hayaldi, bu yıl ilkini gerçekleştirdik. 100 ülkeden canlı yayınlandı. Bir belediyenin uluslararası çapta bir organizasyon yapabileceğini hem ülkemize hem dünyaya gösterdik" diye konuştu.

Başkan Çoban, şöyle dedi:

"Allah imkan verseydi, arazisi de hazır, İstanbul'daki formula pistinin daha güzelini yapacaktık. 617 bin metrekare dümdüz bir arazinin yetkisi de belediyemize geçti. İnşallah bizden sonra gelecek arkadaşlarımız bu işe önem verir. Çünkü dünyada artık ekstrem sporlara rağbet var. Göreceksiniz o pist Afyonkarahisar'a kazandırılırsa otomobil, motor racing, carting, indoor (kapalı) carting, drift, drag, rallikros yarışlarına kadar tüm yarışlara uygun bir pist. Bu pistimiz tamamlanması halinde Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden buraya insanlar gelecek."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!