Gazze yararına yardım etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Gazze yararına yardım etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2018 15:32

Gazze yararına yardım etkinliği

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği'nce, Gazze yararına yardım etkinliği düzenlendi.

Afyonkarahisar Öğretmenevindeki yardım etkinliği Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, İHH Genel Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz, İHH Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Ertürk, çok sayıda dernek üyesi ve davetli katıldı.

İHH Genel Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz, programın açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Filistin'deki insanlara olan desteklerini eylemsel olarak daha da arttırması gerektiğini söyledi. Türkiye'nin yüreklerinde Mescidi Aksa ve Kudüs'ü taşıdığını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu desteklerimizi eyleme döktüğümüz zaman daha kıymetli oluyor. Dolayısıyla yardımlarımızla, desteklerimizle ve eylemlerimizle birlikte Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Afyonkarahisar İHH Şubemizin düzenlediği bu güzel organizasyona katılımlarını için hepinize teşekkür ediyoruz."

İHH Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ertürk de Gazze'de mart ayından beri Büyük Dönüş Yürüyüşü kapsamında yapılan eylemlere destek vermek için her hafta il genelinde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Konuşmaların ardından Gazze konulu slayt gösterisi izlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!