Ege Kadın Buluşması Afyonkarahisar'da yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Ege Kadın Buluşması Afyonkarahisarda yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2018 16:50

Ege Kadın Buluşması Afyonkarahisar'da yapıldı

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - BU yıl 12'ncisi düzenlenen Ege Kadın Buluşması Afyonkarahisar'da başladı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Afyonkarahisar Şube Başkanlığı ev sahipliğinde Afyonkarahisar'a bir termal otelde gerçekleşen Ege Kadın Buluşması'na 8 ilden 100 kadın STK başkanı ve temsilcisi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Buluşmayı organize eden koordinatör Ezgi Sağcan, "Konuşmacılarımızın her biri çok değerli. Konu başlıkları çok önemli. Hep beraber güzel bir buluşmayı gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Atölye çalışmalarında boşanma komisyonu ve nafaka çalıştayı gibi önemli gündemlerimiz var. 30 Mart'ta yerel seçimimiz var. Bunlarla ilgili önemli çalışmaların ortaya çıkacağını ümit ediyorum" dedi.

ÇYDD Afyonkarahisar Şube Başkan vekili Serap Öztürk de "Bizler kendi hayatlarımız hakkında karar verme yetkisine sahip olan, özgür ve eşit bireyler olarak emeğimiz, bedenimiz, kimliğimiz üzerine kurulmak istenen tüm baskılara karşı birlikte mücadelemize devam etmek üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Bugün ulusal ve uluslararası sözleşmelerle güvence altına alınmış en temel yasal haklarımız ve kurumlarımız ciddi bir tehdit altındadır. Bizler haklarımıza ve kazanımlarımıza sahip çıkmak için elimizden gelini yapacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!