Dinar'da uyuşturucu operasyonları

Güncelleme Tarihi:

Dinarda uyuşturucu operasyonları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2023 10:55

Dinar'da uyuşturucu operasyonları

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 5 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
Dinar Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde kullanma ve ticaretini önlemeye yönelik yapılan çalışmalar doğrultusunda, A.M.B.'nin ikametinde 17 Temmuz günü arama yapıldı. Bunun sonucunda 0,05 gram metamfetamin maddesi, 12 adet Lyrica sentetik ecza maddesi; D.P.'nin ikametindeki aramalarda da 1 paket halinde 4,89 gram esrar maddesi, 77 içimlik sentetik peçete, 2 adet Lyrica sentetik ecza ele geçirildi. İki şüpheli hakkında 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti' yapmak suçu kapsamında işlem başlatıldı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri Antalya'dan uyuşturucu madde getireceği belirlenen şüphelilere yönelik de çalışma yaptı. Takibe alınan şüphelilerin bulunduğu araç durduruldu. Şüpheliler F.O., D.Y. ve S.C.A.'nın üstlerinde ve araçta arama yapıldı. Bunun sonucunda 7 paket halinde 38 gram eroin maddesi, 3 parça halinde 4,36 gram metamfetamin maddesi, 5 ecstasy hap, 6 sentetik ecza ele geçirildi. Şüpheliler hakkında 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti' suçu kapsamında işlem başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!