Dinar'da Eğitime Katkı Gecesi

Güncelleme Tarihi:

Dinarda Eğitime Katkı Gecesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2018 10:46

Dinar'da Eğitime Katkı Gecesi

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde düzenlenen Eğitime Katkı Gecesi'nde 850 öğrenciye burs imkanı sağlandı.

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin 13'üncü Eğitime Katkı Gecesi geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, sivil toplum kuruluşları, iş insanları, emekli öğretmenler, esnaf, muhtarlar ve vatandaş katıldı.

Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Ahmet Acar, "Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği, 13. yılına başarıyla ulaşmış ve bu süre içinde yaklaşık 2800 öğrencimize 1.7 milyon tutarında karşılıksız burs vermiştir. Sizlerden aldığımız azim ve kuvvetle yoluna başarıyla devam etmektedir. Bizler bu mücadelede mutluluk ve umut tomurcuklarını yeşertmeye çalışıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Saffet Acar, "Her şeyin başı eğitim, mutlaka eğitimli toplum olabilmek için eğitimli insanlara ihtiyacımız var. Dolayısıyla 13 yıldır büyük bir çabayla Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin yapmış olduğu çalışmalarla iyi evlat yetiştirdik. Yani geleceğimizin teminatı gençlerimize, iyi eğitim almalarında bir nebze olsun yardımcı olmak, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza mutlaka destek olmak zorundayız" diye konuştu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından müzik dinletisiyle devam eden gecede toplamda 850 öğrenciye burs imkanı sağlandı. Dinarlı iş insanı Mehmet Acar, bu yıl da en çok burs veren isim oldu ve 240 öğrenciye toplam 60 bin lira eğitim yardımında bulundu.

Programın sonunda Dernek Başkanı Ahmet Acar, AKÜ Devlet Konservatuvarı öğrencilerine teşekkür ederek çiçek takdim etti. Gece toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!