Bilişim Atölyesi tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Bilişim Atölyesi tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 14:49

Bilişim Atölyesi tamamlandı

Haberin Devamı

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - SANDIKLI Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapımı süren Bilişim Atölyesi tamamlanarak geçici teslimi yapıldı.
Sandıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesindeki 600 metrekarelik alana yaklaşık 1 yıl önce yapılmaya başlanan Bilişim Atölyesi binasının inşaatı tamamlanarak geçici teslimi yapıldı. 2400 metrekare kapalı alana sahip bodrum, zemin ve 2 kattan oluşan binada Bilişim ve Teknolojileri Atölyesi ile Elektrik Elektronik Teknolojileri bölümleri yer alacak.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosmanoğlu, "Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yeni bölümlerin açılması ile birlikte derslik ve atölye sıkıntısı yaşanmaya başlandı. Bakanlıktan atölye binası için ek ödenek istedik. Bakanlık ödenek yapınca Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihale sonucu atölye binamızın inşaatına başlandı. Şu anda da inşaatımız tamamlanarak geçici teslimi yapıldı. Artık okulumuz derslik ve atölye bakımından daha rahatlayarak daha iyi eğitim vermeye başlanacak" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!