AnadoluJet acenteleri buluştu

Güncelleme Tarihi:

AnadoluJet acenteleri buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 17:32

AnadoluJet acenteleri buluştu

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - ANADOLUJET'in Türkiye'deki acente yetkilileri Afyonkarahisar'da bir araya geldi.

AnadoluJet'in Türkiye genelindeki 120 acentesinin yetkililerinin katıldığı ve ödüllerin dağıtıldığı program Afyonkarahisar İkbal Termal Otel'de gerçekleştirildi. Programa, Vali Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, AnadoluJet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Said Şamil Karakaş, acente ve otel yetkilileri katıldı.

Programda konuşan Vali Aziz Yıldırım, "Tarih boyunca bir tartışma var 'Çok gezen mi bilir, çok okuyan mı?' Bu tartışma halen hep iki tarafın da haklılığını ortaya koyabilecek bir takım göstergelerle devam ediyor ve henüz sonuçlanmadı. Ama şu bir gerçek ki günümüz insanı daha çok gezmek, dolaşmak, görmek, yeni insanlar ve yeni kültürlerle tanışmak, yeni coğrafyalarda dolaşmayı arzu ediyor" dedi.

İnsanların neden Afyonkarahisar'a gelmesi gerektiğine de değinen Vali Yıldırım, "Çünkü Afyonkarahisar'a geldiğinizde çok güzel yemekler, çok güzel insanlar, termal ve sağlıkla, arkeolojik merakınız varsa bunlarla karşılaşırsınız. Çünkü Afyonkarahisar pek çok medeniyete beşiklik ve merkezlik yapmış topraklardır. Afyonkarahisar'a geldiğinizde tarihle tanışır, Frigler gibi bir medeniyetin yaşadığı toprakları görürsünüz. Afyonkarahisar'a geldiğinizde ticaret erbabı ve sanayi erbabı ile tanışırsınız. Afyonkarahisar'a geldiğinizde gayet güzel spor merkezlerimiz ve spor imkanlarımız da var ve bunlardan faydalanma imkanına sahip olursunuz. Akdağ'ımızdaki ormanları belki oradaki kanyonları ve daha sonra Kocatepe'mizi görürsünüz. Bu topraklar cumhuriyetimizin kazanıldığı topraklardır. İlimizin tam 12 girişi var 5 büyük girişine biz bunları yazdık. İnşallah AnadoluJet buraya bir sefer koyduğunda inşallah birlikte bunu gökyüzüne de yazacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından AnadoluJet Bölgesel Uçuşlar Başkanı Said Şamil Karakaş, Vali Aziz Yıldırım ve programa katılan protokol üyelerine maket uçak ve teşekkür plaketi hediye etti.

Programın sonunda AnadoluJet'in kuruluşunun 9'uncu yılı dolayısıyla hazırlanan pastanın kesiminin ardından seyahat acentelerinin yetkilileri arasında yapılan kura çekimiyle ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!