Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisarda Cumhuriyet Bayramı kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 15:22

Afyonkarahisar'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı.

Afyonkarahisar'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü kutlamaları hava muhalefeti nedeniyle Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Törene Vali Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz'ın yanı sıra milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Burcu Köksal ve eski milletvekili Halil Ürün, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, protokol, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaş katıldı.

Tören, Vali Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban tarafından törene katılanların bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Vali Mustafa Tutulmaz, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Ali Çağlar Anadolu Lisesi öğrencilerinden Oğuzhan Şentürk tarafından okunan 'Bir Bayrak Rüzgâr Bekliyor' şiiriyle Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) halk oyunları ekibinin gösterisi büyük alkış aldı. AKÜ Çok Sesli Çocuk Korosu'nun mini konserinin ardından Afyonkarahisar Belediye Mehteran Takımı'nın gösterisi sundu.

Törende İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 'Cumhuriyet' konulu kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Mustafa Tutulmaz ile diğer protokol üyeleri tarafından verildi. Vali Mustafa Tutulmaz ile diğer protokol üyeleri kutlama töreninin düzenlenmesinde emeği geçen kamu görevlilerini tebrik ederek çalışmalarında başarı diledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!