Voleybol Grup Müsabakalarının Yarı Finalistleri Belli Oldu

Güncelleme Tarihi:

Voleybol Grup Müsabakalarının Yarı Finalistleri Belli Oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 15:41

GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLE BİRLİKTE ORGANİZE EDİLEN 2014 – 2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILLI YILDIZ KIZLAR VE ERKEKLER VOLEYBOL GRUP MÜSABAKALARININ YARI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yıllı Yıldız Kızlar ve Erkekler voleybol grup müsabakalarının yarı finalistleri belli oldu.
Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonu ve Belediye Spor Salonunda büyük bir heyecanla 4 gün süren voleybol grup müsabakalarına 11 ilden bay ve bayan olmak üzere 300 sporcu ve idareci katıldı.
Yıldız kızlar ve erkekler voleybol grup müsabakalarının sonunda bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “Hoşgörü ve barış Kenti Adıyaman’da 11 ilden sporcu ve konuklarımızı ağırlanmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Adıyaman ili olarak böyle önemli bir organizasyona ev sahibi yapmayı ilimiz spor gençliği açısından çok önemli buluyoruz. Müsabakalar sonrasında finale adını yazdıran illerimizin sporcularına Türkiye Yarı Finalinde başarılar diliyorum” dedi.
Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonu ve Belediye Spor Salonunda büyük bir heyecanla 4 gün süren voleybol grup müsabakaları sonrasında dereceye girerek yarı finale katılmaya hak kazanan bay ve bayan takımlar Hatay, Mersin, Adıyaman, Elazığ, Osmaniye ve Gaziantep illerinden oldu.
Yıldız Kızlar Voleybol Grup müsabakalarının 2’inci gününde Hatay C Grubunda oynadığı 2 maçını üst süte kazanarak grubundan 1. olarak çıktı. Yıldız Kızlar Voleybol Grup müsabakalarının 2’inci gününde Mersin C Grubunda oynadığı 2 maçını üst süte kazanarak grubundan 1. olarak çıktı.
Yıldız Kızlar Voleybol Grup müsabakalarının 3’üncü gününde Adıyaman A Grubunda oynadığı 3 maçını üst süte kazanarak grubundan 1. olarak çıktı. Yıldız Erkek Voleybol Grup müsabakalarının 3’üncü gününde Osmaniye A Grubunda oynadığı 3 maçını üst süte kazanarak grubundan 1. olarak çıktı. Yıldız Erkek Voleybol Grup müsabakalarının 3’üncü gününde Elazığ B Grubunda oynadığı 3 maçını üst süte kazanarak grubundan 1. olarak çıktı. Yıldız Kızlar Voleybol Grup müsabakalarının 4’üncü gününde Gaziantep B Grubunda oynadığı 3 maçını üst süte kazanarak grubundan 1. Olarak çıktı.
Yıldız Kızlar ve Erkekler voleybol grup müsabakaları sonrasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun, Voleybol il Temsilcisi Mehmet Yaşar Yenigün, Spor Lisesi Müdürü Murat Aksoy ve Belediye Spor Amiri Mehmet Yıldırım tarafından takımlara ve sporculara madalya ve başarı belgelerini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!