Ülkücü Kadınlar Suriyeli Sığınmacılara Yardım Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Ülkücü Kadınlar Suriyeli Sığınmacılara Yardım Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2015 15:06

MHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı Asena birimi tarafından Suriyeli Türkmen ve Arap sığınmacılara gıda ve giyim yardımda bulunuldu.
Suriye’deki iç savaş nedeniyle ülkelerini terk ederek Türkiye’ye sığınan Türkmen ve Arap mültecilerden Adıyaman’da yaşayanlara gıda ve giyim yardımında bulunuldu. Ülkücü kadınlar tarafından başlatılan yardım kampanyasına Adıyaman’daki iş adamları ve esnaf destek verdi. Yapılan yardımlar ülkücü kadınlar tarafından yerine ulaştırıldı. Dağıtımına ilk olarak Musalla ve Mara mahallelerinde oturan Suriyeli vatandaşlardan başlandı.
MHP Kadın Kolları İl Başkanı Esma Uçar, il ikinci Başkanı Neslihan Çelik, Ülkü Ocakları Asena Birimi yöneticileri yardım dağıtımına katıldı. MHP Kadın Kolları Basın Yayın ve Sosyal faaliyetler sorumlusu Neslihan Çelik, İl Başkanı Hüseyin Özgün’ün talimatıyla başlatılan kampanyaya daha fazla destek beklediklerini belirterek, “Bu kampanyaya vatandaşlarımız, iş adamlarımız ve esnaf destek verdi ancak daha fazla destek vermeye davet ediyoruz. Kampanya çerçevesinde iş adamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek savaş mağduru Müslüman kardeşlerimize destek isteyeceğiz. Kampanyanın ilk aşamasında giyim, gıda yardımında bulunduk. Bundan sonra çocuklu ailelere çocuk bezi yardımında bulunacağız. Şuan 14 aileye giyim, 100’e yakın aileye gıda paketi verildi” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!