MHP Dağlıca İle İlgili Açıklama Yaptı

Güncelleme Tarihi:

MHP Dağlıca İle İlgili Açıklama Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2015 15:06

MHP İL BAŞKANI HÜSEYİN ÖZGÜR VE PARTİ YÖNETİCİLERİ DAĞLICA İLE İLGİLİ AÇIKLAMADA BULUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, Dağlıca’da ki hain saldırı ile ilgili basın açıklaması yaptı.
MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün ve beraberinde parti yöneticileri, iktidarı ve Cumhurbaşkanını eleştirdi.
Özgün, şunları söyledi:
“Ciğerimiz yanmaktadır. Yüreğimiz kanamaktadır. Dağlıca’da sayısı bile açıklanmaya cesaret edilemeyen onlarca şehit var. 40 günde yüzlerce vatan evladı şehit oldu.
Oslo’da kurulan ihanet ortaklığı masasının ortakları 6 Haziran’a kadar oyuncak tabanca bile patlatmazken, tek başına iktidarı kaybedince 7 Haziran’dan sonra ülkeyi kan gölüne çevirdiler. Şehit babasına ‘Karakter Sorunu Var’ diyecek kadar vicdanını, ahlakını, karekterini, insanlığını kaybetmiş olanlar, ‘400 vekil alınsaydı farklı olurdu’ diyecek kadar vicdan ve ahlak sorunu olanlar, ‘PKK çözüm sürecinde silah depoladı, göz yumduk, ses çıkarmadık, operasyon izni vermedik ’ diyerek vatana ihanetlerini itiraf edenler, Halife olacağım diye Suriye’yi, başkan olacağım diye PKK’lı katillerle birlikte Türkiye’yi kana bulayan hainler, Oslo’daki pazarlık masasında teröristlere ‘Rahatsız olduğunuz emniyet müdürü ve valiler varsa alalım’ diyen alçaklar, KCK’lı teröristleri serbest bırakıp, terör uzmanı kadroları tasfiye edenler çok iyi bilsinler ki, vatanı böldürmeyeceğiz. Bayrağı indirmeyeceğiz, ezanı susturmayacağız. Allah milletimizin yar ve yardımcısı olsun. Aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun başı sağolsun. Şehitlerimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!