Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 15:50

ADIYAMAN MERKEZ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği, 2015 yılı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Adıyaman Halk Eğitim Merkezi’nde Vali Vekili Murat Süzen’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan, meclis üyeleri, muhtarlar ve bazı kurum müdürleri katıldı.
Murat Süzen’in başkanlığında gerçekleştirilen ve divan üyeleri Birlik Genel Sekreteri Mahmut İnan, Nevzat Parlak ve Ebubekir Gözükara’nın yürüttüğü toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Toplantıda 2016 yılı yatırım ve çalışma programı, 2016 yılı ve 2017 ile 2018 yıllarının mali bütçesi görüşülerek onaylandı.
Adıyaman Vali Vekili Murat Süzen, kaynakları etkin bir şekilde kullandıklarını belirterek, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve kurum müdürlerine teşekkür etti.
Murat Süzen, “Kırsala, köylerimize hizmet vermek için bir çabanın içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki senenin planlamasını, yaklaşık maliyetleri çıkardık. Muhtar arkadaşlarımızla sürekli irtibat halinde olacağız. 2015 yılı içerisinde KÖYDES projeleri uygulandı. İl Özel İdaresi ödeneğiyle gelen kaynaklar değerlendirildi. Birlik ödenekleriyle elimizden geldiğince kaynakları etkin olarak kullanmaya çalıştık. İl Milli Eğitim ödenekleri ile okul onarımlarını gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!